Vallavanem Kuno Rooba andis informatsiooni sihtotstarbeliste vahendite lisamisest valla 2012. aasta eelarvesse.

Volikogu võttis vastu Saku valla arengukava 2012-2025 uues redaktsioonis. Arengukava on aluseks eelarve koostamisel, kohustuste võtmisel ja investeeringuprojektide kavandamisel. Avaliku väljapaneku kaudu kaasati kõik huvitatud isikud ettepanekuid tegema. Kokku laekus 23 ettepanekut koos täiendavate küsimustega.

Otsustati võtta vastu detailplaneering Tänassilma külas Valdmäe tn 5 kinnistul. Detailplaneeringu ülesanne on ehitusõiguse muutmine (lubatud hoonestusala ja ehitusaluse pindala suurendamine) ja planeeringuala lõunaosas asuvast jätkuvalt riigi omandis olevast maast transpordimaa sihtotstarbega krundi moodustamine. Planeeringuala suurus on ca 1,9 ha.

Volikogu otsustas rentida Riigimetsa Majandamise Keskuselt (RMK) spordi-, tervistus- ja koolitustegevuse, aktiivse puhkamise ning vaba aja veetmise tingimuste loomise ja ürituste korraldamise kasutusotstarbeks 7,28 ha suuruse maa-ala ning volitada vallavanemat sõlmima RMK-ga rendilepingu. Vald rajas koostöös kodanikeühendustega RMK poolt hallatavale riigi omandis olevale metsamaa kinnistule avalikuks kasutuseks mõeldud terviserajad - nn Rabametsa terviseraja ja valgustatud suusaraja.

Eelarvekomisjoni koosseisust arvati välja Mait Soasepp, uueks liikmeks kinnitati Priit Tinits.

Tehnilise infrastruktuuri spetsialist Toivo Alasoo andis väljaspool päevakorda ülevaate ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni ehitustööde järgsest teede taastamisest.