Teine valla jaoks väga oluline kergliiklustee on Soojuse tee pikendamine Lohkva- Kabina tee ääres Veibrini. Selle projekteerimine on k.a. võetud Maanteeameti kavva. Loodetavasti järgneb projekteerimisele ka ehitamine.

Eelkalkulatsiooni kohaselt on kogu teelõigu Põvvatu ristmikust kuni Luunja koolini maksimaalseks maksumuseks arvestatud 595 950 eurot. Positiivse otsuse puhul tuleks sellest kuni 325 950 eurot riigilt ning vald peab panustama kuni 270 000 eurot. Lõplik hind selgub pärast riigihanget ning eeldatavalt tuleb see kalkulatsioonist väiksem. Volikogul tuli anda garantii valla omaosaluse tagamiseks. Majanduskomisjon tegi ettepaneku teeehitust rahastada, juhul kui seetõttu ei jää teostamata teised valla arengukava 2012 aastal kavandatud tegevused ning ei kulutata olulisel määral Väikelohkva kinnistu osa müügist saadud raha. Volikogu nõustus üksmeelselt ettepanekuga. Taotluse rahuldamise korral tuleb tee valmis ehitada 2012 aasta jooksul.

Tartu linn on kutsunud koostööpartneriks Euroopa Sotsiaalfondi projektis „Päevaste ja ööpäevaste hooldusteenuste abil tööle" osalemiseks Tartu ja Luunja valla. Projekti eesmärgiks on aidata osa puudega inimeste hooldajaid tagasi igapäevase töö juurde. Kuna Tartu linnas on võrreldes valdadega projektis osalevate inimeste arv kordades suurem, siis on otstarbekas volitada projekti raames osutatavate teenuste ostmiseks riigihanget korraldama Tartu Linnavalitsus. Volikogu kiitis vallavalitsuse poolt esitatud vastavasisulise eelnõu heaks. Luunja valla poolseks koordinaatoriks selles projektis on haridus- ja sotsiaalnõunik Lilia Raudheiding.

Volikogu eestseisus tõstatas tee-ma valla põhimääruse läbivaatamiseks ja vajadusel muutmiseks.

Selle tarbeks otsustati teha volikogule ettepanek moodustada ajutine komisjon. Eestseisus tegi ettepaneku valida komisjoni koosseisu igast valimisliidust üks esindaja, üks esindaja vallavalitsusest ja ametikoha järgi vallasekretär. Istungil esitati valimisliidu Meie inimesed poolt komisjoni Viktor Muuli, Uus Luunja poolt Radž Sauk ja Koduvald Luunja poolt allakirjutanu. Vallavalitsuse poolt esitati komisjoni Aare Anderson.

Vastavalt valla heakorrakonkursside läbiviimise juhendile peab volikogu jooksva aasta 1. aprilliks kinnitama komisjoni esimehe.

Heakorrakonkursi „Kaunis Kodu 2011" hindamiskomisjoni esimeheks kinnitati üksmeelselt Viktor Muuli.

Kolme volikogu komisjoni esimehed esitasid ülevaate komisjonide 2010. aasta tööst.

Sotsiaalkomisjoni poolt Taimi Tensing, revisjonikomisjoni poolt Urmas Pärnalaas ja majanduskomisjoni poolt allakirjutanu.

Järgmine istung toimub 28. aprillil k.a.