Seltsiks registreerides tuli vajadus ka nime järele. Mõtlesime tükk aega, mis nimi seltsile sobiks. Seltsi põhikiri nägi ette, et meie tegevuseks on külaelu arendamine. Kogukonna sidumiseks oli plaanis teha üritusi suurtele ja väikestele. Seepärast otsustasimegi, et meile sobib nimi „Noorus“. Juba 1923. aastal asutati Võõpstesse samanimeline selts, kellel olid sarnased eesmärgid kui meil.

10. aasta jooksul on meil välja kujunenud omad traditsioonilised üritused: vastlapäev, stiilipidu, koristustalgud, spordipäev, jaanipäev, sünnipäev, jõulud ning veel muid üritusi sekka.

Sünnipäevapeol tõid Aile ja Maire külaliste ette pereklubi traditsiooniliste ürituste aastaringi. Kõik soovijad said proovida oma oskusi aaretemängus, õhupalliviskes, ajalehtede riisumises ja teistes võistlustes. Võimalus oli ka oma teadmised proovile panna viktoriinis, kus oli 10 küsimust pereklubi ajaloo kohta. Vastused tulid ruttu, sest paljud sünnipäevakülalised on peaaegu kõikidest pereklubi üritustest osavõtnud. Naeru ja elevust tekitasid hetked, kui väikeste ja suurte külaliste ühisloominguna sündis sünnipäevaks luuletus.

Meie jaanipidudel ja jõulupidudel on esinenud erinevad pillimehed ja ansamblid. Sellele sünnipäevale olime kutsunud esinema meie kohalikud muusikud. Eleri Lillemäe laulis meile ning Kerstin Kingo esitas oma palad tšellol. Muusika lõi toreda sünnipäevatunde, selle loomuliku jätkuna tulid õnnitlused külalistelt ning ühine tordisöömine.

Aile oli pereklubi tegemistest kokku pannud mahuka kroonika, mida oli sünnipäevalistel tore uudistada ning mida saab uurida ka edaspidi. See on ju suuresti meie küla lugu.... meie tehtud ajalugu.

Külalised soovisid meile pikka iga, edu ning toredaid ettevõtmisi üheskoos. Aitäh!