Lisaks rändasid väiksemad särjed mitme notsu toidulauale. Kokku püüti Voore paisjärvest 146 kg kalu, neist põhilised särjed. Samas pika arutelu tulemusena võiski hea olla, et särgede populatsiooni veidi piirata saime, sest ilusate ja kogukate ahvenate hulk on järves taandunud. Sellel korral saadi ainult üks, peaaegu poole kilone triibuline (ahven) kätte. Saadi ka mitu haugi, suurim peaaegu kahe kilogrammine.

Võistlusel oli nii sportlik tähendus kui ka loosiõnne tabamise võimalus. Jõukatsumise võitis koguka ülekaaluga Rauno Tomson, kelle kalakoti kaalu kaal viimasel piiril suutis kaaluda, tulemus küündis üle kuue kilogrammi.

Pärast autasustamist aga saabus võistluste huvitavam osa ehk tulemuse kirjasaanute vahel loosisime Saare vallavalitsuse poolt peaauhinna - 32'' LED-teleri. Võitjaks osutus Viaceslav Lukšys.

Kõikidele võistlejatele keetsime sooja suppi ning Jaani talu poolt lisandusid lihaga võileivad. Ilm oli parajalt tatine ning kalameeste kõhud tühjad, 80 liitrit suppi kadus nagu keerisele!

Täname toetajaid: Salmoga Kalale, Magaziin, Tridens AS ja Harri Nurk (kalasöödad). Soojad tänusõnad kõigile osavõtjatele ja toetajatele! Kohtume peagi!

Voore Triibu 2014 tulemused grammides:

Mehed:
1. Rauno Tomson 6174
2. Meelis Viikmann 4962
3. Aivar Kõmmits 4336

Naised:
1. Julia Ivanova 2504
2. Kristi Tuul 1302
3. Galina Ivanova 1180

Noored:
1. Kalev Kalda 2814
2. Laur Tammeorg 2186
3. Johannes Aab 1574 (kolmas koht) 3. Egon Ormus 2160 (kolmas koht)

Voore paisjärv on ilusas paigas, suhteliselt Kesk-Eestis ning looduslikult kaunis veekogu. Nii mõnigi kalamees unistas ja unistab siia sellise kalarikka järvekese äärde oma tulevase elu korraldamisest.

Ega palju polegi vaja, tule maale elama! Siin on nii taristu kui kõik olemiseks, elamiseks ja huvialadeks olemas. Valla poolt on isegi noorteküla loomisel. Vahest isegi mõtlen, et tuleks Rakverest Voorele.

Tänu veelkord Saare vallavalitsusele!