Pärast seda anti sõna inglise keele õppijatele, kes esitasid eakohaseid huvitavaid dialooge, lühinäidendeid, laule ja luuletusi vastavalt oma keeleoskuse tasemele

7. klassi õpilased tulid välja arvutipõhise projektitööga. Nad tutvustasid võõrkeeles kuninglikku perekonda, Londoni vaatamisväärsusi ja oma kodumaad - Eestit. Tore oli, et kõigil õpilastel oli võimalik näitada oma keeleoskust.  

Pärastlõunateel autasustati ka parimaid keeltundjaid. Parimad vene keele oskajad on Markel - 6. kl.; Simo-Oskar 7. kl. ja Ottomar - 8. kl. Testide tulemusena selgusid tublimad inglise keele oskajad. Need on Mical - 3. kl., Taavi Aleks - 5. kl., Markel - 6. kl.,Simo - 7. kl.,Ottomar - 8. kl. Üritus lõppes lustaka viktoriiniga, kus oli võimalus teadmiste eest  „eurosid" teenida.

Simo-Oskar Juvanen

Lisete: võõrkeele nädalal õppisime erinevaid näidendeid ja luuletusi, mida esitasime võõrkeelte pärastlõunal. See oli tore, sest igal klassil oli midagi võõrkeelset.

Karoliine: Võõrkeele nädal oli lahe. Igatahes mulle meeldis väga. Me õppisime juba mitu kuud enne seda nädalat näidendeid ja luuletusi. Eriti tore oli pärastlõunane esinemine ja tee joomine.

Taavi Aleks: võõrkeele nädal oli väga tore. Mulle meeldis kõige rohkem pärastlõuna ja tee joomine. Meeleolukas oli kahekeelne viktoriin, kus oli võimalus võita ''eurosid''. Mina näiteks võitsin 80 , Rasmus aga  520 „eurot". Oli väga tore.

Õpetaja Zõbina: mulle meeldis just õpilaste vastutustunne ja rõõm  ühistegemisest. Kui keegi näidendi osalistest ka  puudus, siis leidus kohe õpilane, kes tema asemele asus. Nii saigi kogu õpitu ka teistele näidatud. Meie väikese kooli õpilased hoidsid kokku ja abistasid üksteist, tundsid rõõmu nii oma kui kaasõpilaste tegemistest. Ka vanema kooliastme poisid olid agaralt ametis ja andsid endast parima. Aitäh kõigile!