Kahest alagrupist sõeluti välja tugevad ja veel tugevamad ning siis mängisid juba võrdsed võrdsetega.

Pärast pingelisi heitlusi tuli võitjaks Keila VK oma võistkond - Reijo Tamm, Allan Lähker ja õrnema soo esindajana Karen Kotlov, kelleta mehed üksi nii kõrgele kindlasti poleks tõusnud.

Teise koha võitles välja Läänemaalt tulnud võistkond Wildwest - Heliko Noor, Priit Nukki ja neid toetanud Keila oma poiss Silver Siht.

Kolmandaks jäi võistkond Swedbank - Mari-Liis Graumann, Kalle Laasberg ja Andres Nurkse, kes said raskes finaalmängus jagu eelmise aasta võitjast ja tänavu neljandaks jäänud Saue võistkonnast (Ove Piirsalu, Aivar Tamm ja alati nooruslik Tiia Tamsalu Keilast).

Noored mängijad Raili Kont- Kontson, Reino Toop ja Sten- Priit Hunt võistkonnast Türisalu 1 ja Heli Feldman, Urve Veidemann ning Vladislav Hramov võistkonnast Keila 1 tegid omavahel viigilise tulemuse.

Seitsmenda koha hõivas võistkond Keila 2 - Monika Fuks, Paul Hein ja Margus Jaanson. 8. tulid kõige nooremad osalejad - Triinu Kont- Kontson, Kermo Vahejõe ja Arvi Künnapuu võistkonnast Türisalu 2. Üheksandaks jäi vapralt mänginud Ääsmäe võistkond - Leelo Rande, Jaanus Põldver ja Jüri Peterson. Selle võistkonna mängijate vanuse summa ületas 150 aastat. Võistluse stopptule raske roll jäi eakamate meeste kanda. 10. koht võistkond Vanad - Peeter Terasmaa, Gennadi Fomin, Olavi Renel ja Sulev Jaanus. Selle võistkonna mängijad olid juba selles eas, et erandkorras lubati mängida neljakesi ja ilma õrnema soo esindajata.

Oli kena sportlik laupäev kaunis ja inimsõbralikus Ruila Spordihoones.