Otsustasime hoida turniiri taseme sellise "Harju keskmise", kutse said enam-vähem võrdsete oskuste ja võimetega võistkonnad, kellel siiani ei ole au olnud Kiili turniiridel esikolmikus särada.

Kiili naistest koostasime kaks naiskonda: Rahva Võit ja Kiili Tiivad. Kiili esindusnaiskonda kahjuks välja ei saanud panna, kuna nende tase on üle Harju keskmise. Seega vahel võib tugevus olla ka miinuseks! Kohalikke meeskondi oli kokku kolm: Kiili, Kangru ja Kiili Noortekoondis.

Esimene Rahva Võidu turniir kujunes välja selliseks, et ise korraldasime ja ise võitsime, aga võitjate üle kohut ei mõisteta! Meeste tulemused kütsid kirgi, kuna neli meeskonda kogusid võrdselt võite, seega läks punktide lugemiseks ning igal punktil oli peaaegu et kulla hind.

Meeste tulemused:
1 Kiili
2 Kangru
3 Maksukas
4 Kiili Noortekoondis
5 Rae Võrgutajad
6 Seltskond
7 Vaida/Patika

Naiskondade arvestuses läks nii, et 1. ja 7. koht jäid koju. Musta Mamba naised loosisid ka eriuhinna (Canoni printer Overall'ilt) naiskonnale Kiili Tiivad. Aitäh!

Naiste tulemused:


1 Rahva Võit
2 Server
3 Seltskond
4 Säde (Ridala)
5 Rae
6 Must Mamba
7 Kiili Tiivad

Kiili SK nimel soovime tänada ka Kaupot ja Merikest, kes meid korraldamisel aitasid, ning aitäh toredatele ja visadele osalejatele ja uute kohtumisteni!