Meie jaoks võidukaid alasid oli 7, peaaegu pooled. Kalapüüdjad Maarika ja Kuldar Mõttus alustasid päeva Võrtsjärve vetel juba kell 6 ja püüdsid välja ligi 2,5 kg kala, mis oli üle kahe korra rohkem kui teiseks platseerunud võistlejatel.

Naiste paarisvõrkpallis olid pingelise võistluse järel võidukad Egle, Erle ja Evi Püvi. Meeste võrkpallis kuulusid võitjate võistkonda Riivo Sisask, Rauno Sisask, Kristjan Pill,Tiit Rosenblatt, Martti Rosenblatt, Erkki Marksoo, Gunnar Arak, Kert Kärner.

Vibulaskmises olid parimad Renno Nurmela ja Aili Roos, Renno laskis päeva parima tulemuse, 69 silma 100st.

Eriline ja uudne ala oli seekord lüpsipingi heide, milles peetakse ka suuremaid võistlusi, aga Rõngus olid parimad Anneli Taresaar ja Tanel Roht.

Kergejõustiku 32 medalikomplektist võitsid meie valla sportlased pooled esikohad endale. Kolmekordne võitja oli Evi Püvi, kahekordsed võitjad Marge Nõmm, Carlo Rebane, Riho Markvart ja oma ala parimad olid veel Seila Peek, Kadri Markvart, Marika Kustavus, Marge Almre, Anneli Taresaar, Kristo Krõlov ja Märt Tomp. Kaks teist kohta sai Mati Mikk, teise ja kolmanda koha Renno Nurmela. Teise koha saavutasid veel Elina Kasvandik, Arvi Anton, Rein Saul, kolmanda koha Katrin Viinapuu, Mari Maisla, Rando Paulberg.

Teise koha medali võitis mootorpaatide vigursõidus Rauno Soo, kes pidi varakult järvel olema. Teise koha saavutas ka laste pendelteatejooksu võistkond - Triin Taal, Elina Kasvandik, Triin Ristisaar, Mari Maisla, Ketlin Klein, Genri Pähnapuu, Kristjan Tafenau, Rauno Tafenau, Tauri Lott, Kevin Kohjus ja ka täiskasvanute pendelteatejooksu võistkond - Marge Almre, Marge Nõmm, Marika Kustavus, Kadri Markvart, Priit Pärnpuu, Carlo Rebane, Rando Paulberg, Kerro Kõva.

Mälumängu teise koha saanud võistkonnas olid Tiina Almers, Aivar Mastik, Andi Reitel, Jüri Kuropatkin, Silver Säga. Naiste tänavakorvpalli teise koha medalid võitsid Ave Hamatvalejev, Sheila Kodanik, Helina Esnar, Piret Kaljagin. Mägirattasõidu teise koha said Teevi Tuul, Marika Kustavus, Karl-Erik Kumm, Taavi Tuul. Lilleseades teenisid teise koha medali auga välja Kaie Pukk ja Anneli Tafenau. Kolmas koht kuulus laste rahvastepalli võistkonnale koosseisus Andre Arak, Kevin Tamm, Tõnis Paks, Elari Tafenau, Triin Ristisaar, Elina Kasvandik, Ketter Kärp, Evelin Kuusik. Kolmanda koha said ka meie sangpommitõstjad Mati Mikk, Arvi Anton, Hedvig Kallas. Tublid olid ka petangimängijad, meeskorvpallurid, automaadi lahti-kokkupanija ja meie vallajuhid, neile ette antud programm osutus palaval suvepäeval eriti mahukaks.

Kiitus kõigile meie osalejatele, võistlejatele, kaasaelajatele, eriline tänu Marge Almrele, kelle organiseerida - treenida olid laste rahvastepalli ja pendelteatejooksu võistkonnad. Peale sportlikku osa oli Rõngu kooli staadionimuru tantsijate-lauljate päralt. Meie valda esindasid Tarvastu segarühma noorem koosseis ja Kärstna naisrühm Tantsutosin Kersti ja Anu juhendamisel. Pika päeva lõpetas pidu Karavani saatel.