Ütlesid oma tervituskõnes, et rahaasjad tuleb korda saada ja Võru linna tuleb ehitama hakata? Mida selle all mõtlesid?

Kuna headel aegadel olid laenud odavad, oleks olnud patt need tol korral jätta kasutamata. Viimase 5-6 aastaga on linn tundmatuseni muutunud. Tänu laenudele on meil näiteks spordihall, staadion, renoveeritud kultuurimaja. Praegusel hetkel ei kujuta me linna ilma nendeta ette, aga paratamatult on see seadnud ka suure koormuse Võru linna eelarvele. Vaatame linna kulutused hoolega üle ning paneme prioriteedid paika.

Euroopa Liit pakub praegusel hetkel uskumatult palju toetusraha ning struktuurfondide toetusi tuleb kaasata. Probleeme võib tekkida aga projektide omafinantseeringu katmisega.

Millised suuremad muudatused Võru linna lähiajal ootavad?

Kuna viimastel aegadel on linn palju panustanud spordirajatistesse, siis haridusasutused on väga trööstitus olukorras ning praeguse linnavalitsuse põhitähelepanu on suunatud koolidele ja lasteaedadele. Samuti olen teadlik, et eakate tasuta bussisõit on ära kaotatud. Järgmisel aastal taastame selle ning siis saavad eakad taas enimkasutatud liinidel tasuta sõita. Ühissauna tahame ka natuke raha investeerida, et seal näiteks riietusruumidki korda teha