Vastaskandidaate ei esitatud. Kaveri kandidatuuri toetas 18 saadikut, üks hääletussedel jäi tagastamata.

Jüri Kaver tänas oma kõnes talle avaldatud usalduse eest ning lisas, et Võru linnapea olla on suur au ja kohustus. „Prioriteediks on linna rahaasjad korda teha ning võimalikult palju euroinvesteeringuid siia tuua. Võru peab hakkama ennast ehitama,“ ütles värske linnapea oma tänukõnes.

Jüri Kaver on õppinud Tartu Ülikoolis politoloogiat ning omandanud humanitaarteaduse bakalaureuse kraadi ajaloo erialal. Ta on olnud Võru Linnavolikogu pikaaegne liige, Eesti Liikluskindlustuse Fondi nõukogu ja AS-i Võru Vesi nõukogu liige. On töötanud Tallinna Linnavalitsuses linnapea nõunikuna, Riigikogus, AS-i Võru Vesi juhina ning alates 2010. aasta märtsist Võru Linnavalitsuses abilinnapeana.
Jüri Kaver kuulub Kindral Johan Laidoneri Seltsi ning Eesti Reservohvitseride Kogusse, omab Kaitseväe reservohvitseri auastet. Ta on pälvinud 2006. aastal Kaitseväe eriteenete risti.

Jüri Kaver on abielus, peres kasvab 10-aastane tütar ja 15-aastane poeg.

Linnavolikogu kinnitas ametisse ka linnavalitsuse, kuhu kuulub lisaks linnapeale neli abilinnapead.

Abilinnapeadeks valiti Kersti Kõosaar (Reformierakond), Innar Mäesalu(Reformierakond), Kristjan Võrno(Isamaa ja Res Publica Liit) ja Tarmo Piirmann (Isamaa ja Res Publica Liit).

Linnapea palgaks määras volikogu 1870 eurot kuus, abilinnapeade palgaks 1590 eurot kuus. Linnavalitsuse liikmete ametipalgad ei muutunud.