Kadi ja Hendriku peres kasvab kaks last: poeg ja tütar. Pärast linnast Sänna kolimist on Kadi ja Hendrik kolme aastaga käima lükanud palju põnevaid projekte, et aidata renoveerida Sänna puitmõisat ning kujundada sellest inspireeriv kogukonnakeskus.
Sänna Kultuurimõisast on saanud nii külas ja kogukonnas, kui vallas ja maakonnas armastatud paik, mille kuulsus ulatub isegi kaugele üle riigipiiride.

Sännas toimub palju huvitavaid sündmusi, muuhulgas on avatud Taevarada, töötab Velokuur, korraldatakse noortelaagreid, permakultuuri kursusi, pidevalt toimuvad filmiõhtud, tantsutoad ning kultuuriprojektide kõrval ka mitmed enesearengut toetavad tegevused jpm. Plaan on avada Sänna Kultuurimõisas mitmekülgne teenuskeskus ning jätkata mõisa ümber loodussäästlikku eluviisi viljeleva ökokogukonna ja kogukonnakeskuse rajamist.
Sännas elab pidevalt vabatahtlikke, kes panustavad kultuurimõisa tegemistesse. Tänu Kadi ja Hendriku innustavale eeskujule on Sänna kolinud või plaanib kolida mitmeid noori ja ka peresid.

Sänna Kultuurimõisast on saanud ka hea koostööpartner Eesti Ökokogukondade Ühendusele ning selle liikmetele üle Eesti.

Kokku tunnustatakse tiitliga "Kogukonna pärl" 15 peret üle Eesti -- igas maakonnas ühte perekonda, kes jäi ankeetide põhjal sõelale.
Projekti "Kogukonna pärl" elluviimist toetatakse regionaalministri valitsemisalast. Konkursi tunnusmeene autor on Rõuge sepp Peeter Reemann, sepise idee on inspireeritud Pärlijõega seotud legendist Võrumaal. Loe lähemalt www.kylaelu.ee .

Kandidaate said esitada kõik inimesed ja organisatsioonid ning tunnustust väärivate kandidaatide sekka sobisid nii noored pered kui eakamad, nii ammu maal elavad kui hiljuti linnast maale kolinud pered. Peamine, et kõigi nende initsiatiiv ja pealehakkamine, head mõtted ja koostöösoov on nakatanud kogukonda ühiselt asju ette võtma ja koosolemisest rõõmu tundma.

Eesti Külaliikumine Kodukant alustas oma tegevust mitteformaalse liikumisena 1996. aastal. Järgmisel aastal, 9. oktoobril 1997 asutati organisatsioon ametlikult mittetulundusühingute liiduna, asutajateks 13 mittetulundusühingut. Liikumisel Kodukant on 21 liiget (neist 15 maakonnaühendust), kelle kaudu ühendatakse ligi 5000 aktiivset maainimest üle Eesti. Kodukant koolitab külavanemaid, kohalikke eestvedajaid ja ettevõtlikke inimesi ning viib ellu erinevaid külaliikumise ja kohaliku arenguga seotud projekte. Organisatsiooni toimib läbi Maapäeva, üldkogu, juhatuse ja tegevmeeskonna.