Ettevõttes toodetakse ka ESD-jalatseid, mis on mõeldud kasutamiseks elektroonika- ja andmesidetööstuses, kuna jalatsid maandavad oma tallakonstruktsiooni kaudu kandja riiete hõõrdumisest kogunenud staatilist elektrit. Tööjalatseid ei toodeta mitte ainult meestele vaid ka naistele. Kõige populaarsemad tooted on meeste tänavakingad, mida kasutatakse vormiriiete juures. Kõige kuulsamaks ettevõtte omatoodanguks võib pidada botast “Võru’82” (rahvasuus tuntud kui Tartu-botas), mis noore disaineri Maarja Mõtuse käe läbi sai uuenduskuuri ning mida esitleti käesoleva aasta jaanuarikuus Pariisis toimunud disainija innovatsioonikonverentsil.

Aktsiaselts ABRIS valmistab allhanke korras jalatseid ka Skandinaavia turule, seega pole välistatud, et näiteks Soomest ostetud jalats on toodetud just Võru tehases. Võru inimestel on võimalik ABRISE toodangut osta tehase poest ning Võru kaubamajast.

Võru Rõivas OÜ

Võrus Pikal tänaval tootmist omav ettevõte Võru Rõivas, mis asutati 1994. aastal, kuulus algselt aktsiaseltsile Klementi. Alates 1996. aastast kuulub ettevõte osaühingu Norrison omandisse. Samal aastal muutus ka Võru Rõivas aktsiaseltsist osaühinguks. OÜ Norrison on 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille müük ja tootearendus, sh disain, toimub Tallinnas ning tootmine Võrus.

Ettevõte omab Tallinnas kolme esinduskauplust ning hulgaliselt edasimüüjaid, pakkudes laias valikus kudumeid nii naistele, meestele kui ka lastele. Nomenklatuuris on mitusada tootenimetust. Võru Rõivas OÜ toodab valdavalt Norrisoni kaubamärki kandvaid tooteid, mida iseloomustab hea disain, praktilisus ning hinna ja kvaliteedi õige suhe. Tootmises kasutatakse kõrgekvaliteedilisi lõngu, mis on valdavalt Itaalia päritolu (peen meriino vill, erinevad viskoosi ja puuvilla segud jne). Kahtlemata on Norrison koos oma tütarettevõtetega Eestis üks suuremaid moekudumite tootjaid. Ettevõte ekspordib 30% oma toodangust ka välismaale.

Ettevõte toodang on mitmesuunaline - valmistatakse moetoodangut nii meestele kui naistele, laste kudumeid, ametikudumeid (bussiettevõtted, merendus, pangandus jm asutused), koolivorme (45 põhikooli ja gümnaasiumi üle Eesti), militaarkudumid (Eesti Kaitsevägi, Politsei- ja Piirivalveamet, kõik Eesti vanglad, erinevad turvafirmad jne).

Võrus toodetud moekudumid on müügil Norrisoni poodides Ülemiste Keskuses, Kristiine Kaubanduskeskuses, WW Passaazis. Üle Eesti müüakse NORRISON kaubamärgi toodangut kõigis suuremates linnades: Tartu Taskus “Vilderson”, Pärnus “Sarrus “, Narvas, Jõhvis, Rakveres “Valik”, Kuressaares “Marat”, Haapsalus “Marat” jne. , Tallinna ja Tartu Kaubamajas. Ka Võru inimestel on võimalik Võru Rõivas toodangut osta, sest aeg-ajalt korraldab ettevõte müüke otse tehasest.