„See on neljas suurem tunnustus, mida pisut rohkem kui aastase tegutsemisperioodi juures turismi- ja puhkemajanduse valdkonnas pälvinud oleme. Mõistagi teeb iga austasu meele rõõmsaks, sest tõestab, et sind on märgatud," ütles Vudila peremees Kajar Lember.

„Tänusõnad ka Jõgevamaa ettevõtlus- ja arenduskeskusele, Jõgevamaa Omavalitsuste Liidule ja Jõgevamaa Koostöökojale, kes meid „Märka Leaderit " konkursile esitasid. Meeldiv oli Tartumaal kokku saada ka teiste ettevõtjate ja mittetulundusühingutega, kes on mõndagi korda saatnud just Leader toetusel. Vastav Euroopa Liidu meede võimaldab olulisi asju ära teha ka sellistes valdkondades, mille edendamiseks sageli igapäevastest vahenditest raha puudu tuleb," arvas Kajar Lember,

„Auhinnaks saadud tänukirjale ja lepatriinule leiame aga Vudilas sellise koha, kus ta meie külastajatele hästi nähtav on," lisas ta.

Kokku on mängumaad toetatud Leader meetmest aastate jooksul 61 000 euroga ja selle toel on Vudilas soetatud batuute ja turnimisatraktsioone ning puhastusseadmete soetamisega pandi alus veepargi rajamisele. Viimases Leader meetme voorus toetati Vudilat täisautomaatse elektrigeneraatori soetamisel, mis tagab mängumaal alati stabiilse elektrivarustuse.