Miks oleksime meie head kandidaadid saamaks Maalehe toel teatemaratonile? Miks ka mitte, oleme maalt, tegeleme aktiivselt külaelu arendamisega. Otsime võimalusi elu edendamiseks maal. Vaatamata kõige kiuste elame siin ja meile meeldib, mis sest, et kerge alati pole.

2010. aastal oli Palupera külade piirkond aasta küla kandidaat ning sai valitsuse ja riigikogu aukirja kui kõige rohkem koostööd tegev küla.

Palupera kül akutsub kõiki nii 10.  kui ka 17.veebruaril Tartu Maratoni Palu toitlustustuspunkti, mille hea  käekäigu eest me külarahvaga hea seisame.

Pealegi, olime eelmisel aastal teatemaratonil parim Maalehe võistkond, kokkuvõttes 32 kohal. Seda kohta tuleb kaitsta!

Meie võistkonnas on:
(pildilt vasakult alates)

Ilvar Sarapson (47) -Tehnoülevaataja. Elupõline väga mitmekülgne spordimees. Tänavugi on end kirja pannud Tartu Maratoni neliküritusele. Väga kirglik jalgpalli- ja hokimängija ning ka jahimees.

Marek Uuemaa (43) -Töötab Eesti Energias. Samuti tubli spordimees, põhialad suusatamine ja jalgpall.

Kaur Lõhmus ( 20) -Tudeng Maaülikoolis. Õppimise kõrvalt töötab Otepää seikluspargis, suvel ja talvel Kuutsemäel. Lõpetanud Otepää Audentese spordikooli laskesuusatajana. Praegu mängib FC Otepää meeskonnas jalgpalli. On ka hea loodusetundja ja jahimees.

Rein Tiimann (49) – metsamees. Kogu aeg talispordi juures olnud. Nooruses tubli suusataja ja laskesuusataja. Omaaegse Balti sõjaväe ringkonna meister laskesuusatamises. Sõitnud Tartu ja teisigi maratone lugematuid kordi. Kirglik kalamees.

Hei, suusahundid! Nüüd on just paras aeg suusad kapist välja otsida ja vaim valmis panna, sest viis võistkonda saavad Maalehe kulul Tartu Teatemaratonil mõõtu võtta.