19. kuupäevast kuu lõpuni peaks taas tulema rahulik aeg, kus inimesed võivad saabuvat kevadet nautida ja suvilas aiatööst rõõmu tunda.

Mida toob aga aprill kaheteistkümnele tähemärgile?

Jäär

21.03.–20.04.

Aprill tõotab tulla selgem kui märts. Jäärale annab nüüd jõudu ka hea partnersuhe, milles on nii soojust ja avatust kui ka tõelisi tundeid.

Vaja on kainet mõistust raha- ja majandusasjades. Liiati kutsutakse teda korda ajama ka oma lähedaste rahaasju.


Sõnn

21.04.–21.05.

Aprillis võib Sõnn jätta rahuliku mulje, aga seesmiselt on ta rahutu, lausa närviline. Keegi lähedane, kes on sattunud raskesse majandusolukorda, vajab tema abi, samas on Sõnnil endal oht haigestuda.

Eelmise kuu romantiline suhe tundub Sõnnile nüüd koormav, ta vajab puhkust. Soovitatav on alustada uurimistööd, mis seotud rahanduse või üldisemalt majandusega.


Kaksikud

22.05–21.06.

Aprill toob rõõmu sõprussidemete kaudu – sõbrad ja tuttavad pakuvad tööd. Tema autoriteet kasvab, ta on vaimselt erk ja kõrgtasemel. Nüüd tahab ta rohkem tegelda oma huvialadega, mistõttu peab laveerima töö- ja eraelu vahel.

Kuu teine pool toob teravaid intellektuaalseid duelle, mis võivad esile kutsuda mõne vastase vaenu. Suureneb külmetuse ja kopsuhaiguse oht.


Vähk

22.06.–22.07.

Aprill võimaldab asuda uuele töökohale, pühenduda karjäärile. Tal on vajadus tõestada oma võimekust. Vähist poliitikule on see eneseteostuse kuu.

Kuu lõpus tuleb Vähi ellu ka romantilisi noote, mis mais kasvavad sügavaks kiindumuseks.


Lõvi

23.07.–22.08.

Kes Lõvidest pole veel kaugemale ära sõitnud, teeb seda aprillis. Tekib vajadus tugevate elamuste järele. Neid võib ta küll ka ülemäära saada. On oht sattuda piirkonda, kus võib tekkida kodusõda või esineda terroritegusid – isegi seal, kus seda oodata pole osatud.
Sõidud on ohtlikud 6.–12. aprillini.

Lõvis ärkab huvi religiooni ja maailmavaate küsimuste, elu mõtte otsimise vastu.


Neitsi

23.08.–23.09.

Aprilli esipool on keeruline, võib-olla aasta algupoole kõige kriitilisem aeg, mis kestab 12. kuupäevani. Ei tule mingeid liite ega koostööd, vaid viha ja sõimlemist. Esineb suuri riske liikluses, eriti lennureisil. Tervis on ohus – ta võib viga saada mitte ainult kehaliselt, vaid eriti just hingeliselt.

Üks lähikondne lahkub teise ilma. Neitsil tuleb tegemist päranduse, varanduse ning kõiksugu dokumentidega. Alates 13. aprillist läheb seis paremaks ja kuu viimasel nädalal on olukord koguni väga hea.


Kaalud

24.09.–23.10.

Aprillis on tihedalt kõikvõimalikke sündmusi – kohtumisi ebatavaliste inimestega, osalemist südametarkuse päevadel või maaema messil, kus ta leiab uusi sõpru. Sellel kuul ümbritsevad Kaalusid eredad, andekad ja targad inimesed, kellega suhtlemine elavdab tema vaimset elu.

Viimane nädal toob koju pisitülisid armukadeduse pinnal.


Skorpion

24.10.–22.11.

Aprillis haaratakse ta tugevalt kaasa tööprotsessi, mis algas märtsi lõpul. Skorpion etendab üsna juhtivat osa, kuid peab arvestama partneritega, kes kipuvad olema kompromissitud – nagu ta isegi. Ta kuuleb nii oponentide kui ka kolleegide suust tugevat kriitikat.

Teravusi suhetes on tulemas 6.–12. aprillini. Õnneks on eraelus paljugi rõõmustavat, eriti viimasel nädalal.


Ambur

23.11.–21.12.

Aprillis on Ambur heas vormis, palju on loominguenergiat, mistõttu ettevõtmised lähevad kiiresti.

Veel ei anna rahu eelmise kuu tormiline armulugu, mis võib aprilli keskel uue hooga ärgata. Tegu on inimesega, kes on kuidagi tema tööga seotud. Siiski püüab ta olukorda kontrollida.


Kaljukits

22.12.–20.01.

Aprillis tahab Kaljukits teha midagi kodu ja vanemate heaks. Ta plaanib hakata korterit remontima või sõidab suvilasse. Pole välistatud kolimine uude elukohta.

Tuleb ette ka asjade lõhkumist või kukub ta ise ja vigastab põlve. See ohtlik periood on 9.–18. kuupäevani. Aprilli viimane nädal toob rõõmu lastest.


Veevalaja

21.01.–19.02.

Aprillis jätkab ta tööd infoga ja avalikkuse ees esinemist. Aga suhted töökaaslastega lähevad raskeks. Ta peab suutma oma nägemuse eeliseid hästi põhjendada, siis võetakse teda ehk kuulda.

On ette näha ootamatuid reise, kuhu mahub ka üks meeldiv flirt. Noortele ja vallalistele toob kuu lõpp sügavat kirglikku armumist. Pensionärid kogevad sellesarnaseid emotsioone vanu pildialbumeid ja -faile sirvides.


Kalad

20.02.–20.03.

Aprill toob muutust ametialal, mis ei pea tingimata olema töökoha vahetus, vaid ümberkorraldused vanas kohas. Võimalik, et ta tõstetakse teise osakonda juhatajaks, taas kerkib teravalt teemaks raha ja nüüd on päevakorral ka omaenda palgaküsimus.

Paistab, et kodule ja perele on Kaladel vaja rohkem raha, kuna ostukulud suurenevad.