Jäär

21.03.–20.04.

Juulis nõuavad tähelepanu kodused asjad – põhjuseks mees-Jäära elukaaslane, kes eelmise kuu lõpul rasedaks on jäänud. Veel tõenäolisemalt jääb rasedaks nais-Jäär. 7.–8. ning
14.–15. juuli toovad suhetesse ülemääraseid pingeid, eriti siis, kui läheb avameelitsemiseks. Kuu teine pool lubab tundeelus rohkem harmooniat.

Sõnn

21.04.–21.05.

Juuli toob lühikesi ja pikki sõite. Lühemad viivad sugulastele ja sõpradele külla.

Ilmub välja üks vana armastus, kes soovib suhteid taas üles soojendada.

Kaksikud

22.05–21.06.

Juulis on tema põhihuvi omaenda heaolul, puhkusel ja kaunite paikade külastamisel. Kaugele sõita veel ei saa, sest on tööalaseid kohustusi ja rahateenimise võimalusi, mistõttu puhkus lükkub kuu lõppu või augustisse.

Juuli on hea kuu äriks, kuid samas võib näha ka varguste tekitatud kahju. Tuleb olla tähelepanelik rahvarohketes kohtades, ka rannas viibides.

Vähk

22.06.–22.07.

Juulis tahab Vähk elada iseendale – saadab lapsed suvelaagrisse, sõidab ka ise ära, kas üksi või abikaasaga, sööb-joob parimat ja üldse naudib elu.

Lõvi

23.07.–22.08.

Juulis on õige aeg puhata koos armsamaga või sõita kogu perega looduse rüppe. Esimesel nädalal võivad tööasjad teda veel kinni hoida. Teatud kavatsus, mille ta sügise peale lükkas, muutub nüüd kahtlaseks. 1.–3. ja ka 14.–15. juuli võivad tuua uusi pöördeid. Nendel päevadel on Lõvil põhjust vihastada ja terviski võib halveneda.

Lõvitaril, kes eelmisel kuul lapseootele jäi, on terviseprobleemid sellelt pinnalt.

Neitsi

23.08.–23.09.

Juulis saab ta pühenduda omaenda huvidele, ent need on paljuski ka kollektiivi huvid. Palju on suhtlemist sõpradega, ka on põhjust välja astuda ühe sõbra kaitseks, kuid mõnega läheb ta riidu.

Neitsi eesmärk on hoida kollektiiv koos kui üks organism. Selleks on vaja otsida ühist nimetajat, mille tark Neitsi ka leiab.

Kaalud

24.09.–23.10.

Juulis kuulevad Kaalud, mida teised temast arvavad. Kui ta on poliitik, saab ta kuulda üldsuse arvamust. Ta ise püüab oma autoriteeti kõrgel hoida, kuid avalikkus võtab peale tema kunagiste õigete otsuste luubi alla ka minevikus tehtud vead.

Võimalik, et juuli lõpus jääb ta puhkusele, sest august näitab pingelangust, nii lühemaid kui pikki reise, meeldivaid seltskondlikke koosviibimisi.

Skorpion

24.10.–22.11.

Juulis tahab Skorpion sõita välismaale – võimalikult kaugele. Ilmselt teeb ta seda koos lähedase inimesega. Tundub, et see pole mitte ainult puhkusereis, vaid on niivõrd seotud ka tööga, et sellest sõltub lausa tulevik.

Reisil on oht sattuda ekstreemsetesse oludesse, eriti 1.–3. ja 7.–8. ning 15.–16. juulil. Kuu lõpus on ta töötuhinas ja tunneb end nii füüsiliselt kui hingeliselt heas vormis olevat.

Ambur

23.11.–21.12.

Juuli ei ole lihtne aeg, sest proovile pannakse kõik – nii suhted elukaaslase kui ka töökollektiiviga. Parem, kui Ambur elukaaslasega pikale reisile ei läheks, sest see rikuks vaid tuju. Kuu esipoolel tuleks vanad tööasjad lõpetada, sest teine pool toob palju uut peale.

Juulis võib tulla ebameeldivusi liikluses, eriti autoga sõites, olgu reis lühike või pikk.

Kaljukits

22.12.–20.01.

Juuli on sündmuste poolest selle aasta kõige kirjum ja mitmekesisem. Õnneks on positiivsed sündmused ülekaalus.

Kuu esimesed kolm päeva toovad küll negatiivseid teateid – jääb ära lennureis või esineb mõni muu sõidukirike.

Veevalaja

21.01.–19.02.

Juulis on Veevalaja emotsionaalne ja tujukas, sest on sunnitud loobuma veel ühest ettevõtmisest. Ka partner on sel kuul temaga eriarvamusel. 1.–3. juulini on halvad päevad reisimiseks – lennujaamas on streik või autol tehniline rike. Igatahes on oht jääda tee peal toppama. 12.–14. juulini olgu ta ettevaatlik varguste tõttu. Kuu viimasel päeval on mõtted seotud tööga.

Kalad

20.02.–20.03.

Juuli näitab, et eelmisel kuul võetud puhkus on kosutanud ja ta on nüüd nii füüsiliselt kui vaimselt paremas vormis ning teadlik oma eesmärkidest. Kuid 1.–3. kuupäev on täis raginaid ja pahandamisi.

Samal ajal tehakse tööl suuri personalimuudatusi. Kuna Kalade loomejõud on suur ja tulevikupilk selge, õnnestub enamik tema ettevõtmisi. Kuu lõpus on ta ümbritsetud paljudest uutest inimestest.