Pärast 20. kuupäeva tekib ühiskondlikku ellu loidust, mis osalt on põhjustatud paljude siirdumisest suvepuhkusele.

Mida toob aga juuni tosinale tähemärgile?

Jäär

21.03.–20.04.

Juuni esipool toob Jäärale rohkesti suhtlemist eri asjaoludel inimestega, kes tema ringkonda tavaliselt ei kuulu. On palju juhukontakte ja ringisõelumist. Kuhjunud tööd ja lubadused peab ta enne suvepuhkusele minekut ära lõpetama.

Tähendusrikkad on tutvused vastassooga. Need, kellele aasta seni midagi huvitavat pole kaasa toonud, võivad nüüd seda leida.

Sõnn

21.04.–21.05.

Juunis teeb Sõnn suuri sisseoste: soetab mööblit ja täiendab garderoobi. Raha on juurde tulnud – salapärasest tundmatust allikast, mille vastu ta päriselt huvi ei tunnegi. Tööd teeb ta rohkem kodus, mis on talle sobivalt mugavaks seatud. Ta vajab nüüd hästi palju infot, sest koostamisel on suurem plaan.

Kaksikud

22.05–21.06.

Juuni sisendab enesekindlust. Kevadine õhk ja sagedane liikumine on mõjunud kosutavalt.

Vähk

22.06.–22.07.

Juunis tuleb tööl intriige. Keegi susib ja kritiseerib teda selja taga ning tema saavutused seatakse kahtluse alla. Vähile pole kasulik sel kuul avalikult arveid klaarida, pigem tuleks võtta puhkus või vähemalt pool sellest. Kuu lõpus rõõmustavad teda intellektuaalsed väitlused, jutuajamised sõprade ringis.

Lõvi

23.07.–22.08.

Juunis jätkab Lõvi mais alustatu elluviimist, aga nüüd läheb see juba rutiinselt. Selle kuu peateema on sõprus ja armastus. Tähelepanu suundub südamehuvidele, mis tärkasid juba mai lõpul seoses uue tutvusega. Kuu lõpp võib suhetesse tuua äikesepilvi. Eriti viitab tülidele ajavahemik 26.–28. kuupäevani.

Neitsi

23.08.–23.09.

Juunis tuleb Neitsil asendada ülemust, kui too on hädas. See annab talle ühtlasi võimaluse oma mõtteid kindlalt ellu viia. Noortele toob see aeg rohkem suhtlemist vanematega, kelle tervis on halvenenud. Neitsil tuleb enda peale võtta majapidamiskohustusi.

Kaalud

24.09.–23.10.

Juuni võimaldab jätkata poolelijäänud töid, mida talve lõpul sai alustatud, kuid mis mais katkesid. Kuu toob väga palju tegutsemist ning küsimusi, mis tuleb enne puhkust lahendada. Samal ajal laekub välismaalt huvitavaid ettepanekuid, mille üle tasub mõelda. Noored Kaalud saavad võimaluse sõita välismaale õppima või tööle.

Skorpion

24.10.–22.11.

Juuni tuleb murelik – segadusi on ette näha nii tööl kui eraelus. Ta ei pruugi kätte saada lubatud raha. On võimalik, et tervis halveneb kas temal endal või mõnel sugulasel. Palju tuleb tegemist dokumentidega, päranduse ja varandusega.

Ambur

23.11.–21.12.

Juunis lähevad asjaajamised ja ettevõtmised hästi. Ambur on omas elemendis – liikumine ja suhtlemine –, kus tema eneseteostusvõimalused avarduvad. Paistab, et tuleb tegelemist reklaamiga, suhtlemist televisiooniga, avalikke esinemisi. Ta võib oma erialal näitusi korraldada.

Kaljukits

22.12.–20.01.

Juuni tuleb närviline – tööl on vaja olukorra parandamiseks kiiresti midagi ette võtta, sest konkurendid hakkavad ette minema. Jama ja peavalu on tehnikaga (arvutivõrgus on viirus). 14.–19. juunini on traumaoht liikluses või lööb välja vana krooniline haigus. 22. kuupäeval võtavad asjad pöörde paremusele, ja mis jäi toppama, saab nüüd ära tehtud.

Veevalaja

21.01.–19.02.

Juuni lubab tulla aasta kõige parem kuu ja kinkida palju ilusaid elamusi. Veevalaja kuuleb enda aadressil palju kiidusõnu. Paraku on kuu lõpus rahaline olukord selline, et ta peab mõnest suveplaanist loobuma.

Kalad

20.02.–20.03.

Juunis vähendab ta oma suhtlemisaktiivsust nii palju kui võimalik ja eelistab olla kodus või suvilas – on näha aiatöid, looduses viibimist, ühiseid ettevõtmisi pereliikmetega. Kodus tegeleb ta ka oma põhitööga. Palju juttu tuleb lähedastega tuleviku teemal.