Mais unustab Jäär eelmisel kuul sisendatud vajaduse olla kokkuhoidlik. Nüüd ostab ta kõike, mis vähegi meeldib. Käib suurtes kaubakeskustes, eriti neis, mis pakuvad ehitusmaterjale ja tehnikat. Välisreisidel külastab peeni rõivakauplusi, aga see võib tulla ka järeleandmisest abikaasa huvidele.

Üldiselt naudib Jäär elu. Äriinimesel võib õnnestuda suur (kinnisvara)tehing.

Sõnn, 21.04.–21.05.

Mai kosutab ja annab jõudu. Sõnn pakatab tervisest, tema aura tõmbab vastassugu ligi ja ta kogeb täit armastusjõudu. Igatahes on temast huvitatuid päris mitu. Vana partneriga on raske suhelda, sest too ei jaga Sõnni head algatust.

Kuid mais on ka kehvemaid aegu. 7.–9. kuupäevani tundub, et kõik on halvasti, ja ebaõnnestumisi tulebki laviinina. 30.–31. mail on toidumürgituse oht.

Kaksikud, 22.05–21.06.

Mais viibibki ta rohkem looduses ja püüab lõpetada varem alustatut. Tegemist tuleb müstika ja muu salapärasega. Suuri oste pole soovitatav teha, sest raha juurde ei tule.

Mai esipoolel tunneb ta end hingeliselt halvasti – võib-olla seetõttu, et keegi lähedane on vaenulik. Kuu viimane nädal toob õnneks meeldivat vaheldust lühikeste reiside ja isegi armuseikluste näol.

Vähk22.06.–22.07.

Mais kerkivadki esikohale just kodu ja eraeluga seotud huvid, hästi edeneb kirjutamine, kasu on esinemistest raadios ja TVs.

Lõvi, 23.07.–22.08.

Mai näitab stabiilsuse märke. Teda haarab tugev tööind ja ta saab nüüd teostada paljusid oma plaane. On näha tema autoriteedi kasvu. See, millega ta alustas talve lõpul, saab mais suured tuurid sisse.

Neitsi, 23.08.–23.09.

Mais suureneb huvi kultuuri ja ühiskonnaelu vastu – ta soovib saada lisateadmisi sotsiaalpsühholoogias. Olgu ta mees või naine, ootab teda huvitav romantiline tutvus, mis suve lõpul võib tuua sügavad tunded. Võimalik, et too inimene on tegev meditsiinis või päästeteenistuses.

Ette võib tulla pikki komandeeringuid. Suureneb huvi eri kultuuride ja religiooni vastu. Ta näeb ümberringi häda ja viletsust, mis äratab temas tõelise kaastunde.

Kaalud, 24.09.–23.10.

Mais vajavad Kaalud nii mehisust kui kannatlikkust, ent ka ettevaatlikkust. Tekivad suured tülid ühisraha pärast. On karta, et äripartner süüdistab teda rahalistes ebaõnnestumistes. Ka alluvad avaldavad rahulolematust – kõigile tundub, et on saanud liiga vähe. Maksuametil ja riigikontrollil teravneb huvi firma või asutuse vastu, kus Kaalud on ülemuseks.

Halvimal juhul võib kehv seis mais äratada tema vastu kurjategijate huvi. Kaalud peaksid hoiduma hilisõhtul üksinda linnas käimast ja kahtlasesse taksosse istumast.

Skorpion, 24.10.–22.11.

Mai on tähtis kuu, siin loodud liidud – olgu äris, poliitikas või eraelus – tõotavad jääda kestvaks. Siiski on 3.–9. maini näha tülisid nii elukaaslase kui äripartneriga. Kõik saab aga selgeks räägitud ja edasi on juba kergem.

Ambur, 23.11.–21.12.

Mais peab ta siluma teiste tegematajätmisi – tuleb takerdumist juriidilistesse pisiasjadesse, dokumentide korduvat ülevaatamist. Pole välistatud kohtus käimine, sest äripartner või elukaaslane on midagi valesti teinud. Ta ise saab kuulda kriitikat ja tagarääkimist.

Elu ei kulge enam üldse plaanipäraselt, närvilised päevad on 7.–9. maini, kus on ka kehavigastuse oht. 25.–27. maini tuleb uuesti riidlemist elukaaslasega.

Kaljukits, 22.12.–20.01.

Mai toob eraellu rõõmu: perega maal viibimist, aiatöid, tervise paranemist, on võimalik ka ühine reis. Noortel ja vallalistel on oodata suurt armastust, ka osalemist meelelahutusüritustel, õnne loteriides.

Äriinimesed teevad õnnestunud tehinguid ja neil suureneb sissetulek. Viimane nädal toob alates 25. kuupäevast ebameeldivusi konkurentide poolt, siis ebaõnnestuvad ka reisid.

Veevalaja, 21.01.–19.02. 

Mais ei luba olukord tööl teda oma algatusega välja tulla, mistõttu ta pühendab end kodule ja lähedastele. Veevalaja sooritab suuri, isegi ülemäära suuri ostusid, mis teeb rahakoti tunduvalt õhemaks.

Nendele vallalistele ja noortele, kelles eelmine kuu äratas õrnu tundeid, ennustab mai lõpp või juuni pulmi. Pole siis ka ime, et märgid siin suuri väljaminekuid näitavad.

Kalad, 20.02.–20.03.

Mai näitab, et Kalad on uue olukorraga kohanenud ja saavad tegelda nii oma põhitööga kui ka muu teda huvitavaga. Ta korraldab alluvatele täiendusõppe või paneb nad oma huvides tööle teadmisega, et see teenib ka riigi huve.

Hästi edenevad sel perioodil uurimistööd, salastatud info hankimine ja reisid. Viimane nädal toob alates 25. maist ebameeldivusi tööl ja pisitülisid kodus.