Ainult 14.–20. oktoobrini, mil Päikesel on opositsioon Uraaniga ja Veenusel Neptuuniga, juhtub kusagil midagi ehmatavat, mis toob kaasa segadust. Tuleb narkoäriga seotud skandaal ja suuri rahaafääre, kusagil levib epideemia.

Mida toon oktoober kaheteistkümnele tähemärgile?

Jäär, 21.03.–20.04.

Oktoobris mõjutavad suhted suuresti eraelu. Jäär võib aasta esipoolel tekkinud armusuhte viia ametliku liiduni, võivad tulla suured pulmad.

Palju kiusatusi on sel kuul ka vanadele abielumeestele. Tööl hakkab talle väga meeldima kolleeg või alluv, aga asja ei saa avalikustada – mis spontaansel Jääral on raske. Kuu lõpus võib see talle muutuda tuntavalt häirivaks. Töösuhted vajavad korrastamist ja midagi tuleb
otsustada.

Sõnn, 21.04.–21.05.

Oktoobris kannatab Sõnn kroonilise haiguse käes, mis lööb välja kuu esipoolel. Tuleks vältida rahvarohkeid kohti, kus on oht nakatuda. Kuna ta pole heas vormis, ärritab iga ebaõnn topelt. Eriti kergesti juhtub see tööl.

Tuleb olla tähelepanelik ja ettevaatlik dokumentidele alla kirjutades. Kuu lõpus leiab aset põnev tutvus ühe vastassoo esindajaga. Sõnnitarile võib kolleeg külge lööma hakata.

Kaksikud, 22.05–21.06.

Oktoobris saab asuda pikale reisile, mis võib olla ka komandeering. Eraelus on näha suuri kulutusi, mis on ilmselt seotud uue elukoha soetamisega või vana remondiga – palju uusi ja ilusaid asju!

Vähk, 22.06.–22.07.

Oktoobris töötab Vähk rohkem kodus. Ta tõstab ümber mööblit ja paneb akende ette soojad paksud kardinad. Sagenevad suhted sugulaste ja naabritega, kes küsivad temalt nõu. 10.–20. oktoobrini on tal tervisehädad – silmad valutavad.

Lõvi, 23.07.–22.08.

Oktoobris peab Lõvi eduka inimese maine säilitamiseks näitama, et on konkurentidest üle. Et ettevõttes ei tekiks seisakut või koguni tagasiminekut, tuleb tal raha juurde lisada oma taskust. Tema ettevõte on nüüd lausa ajakirjanduse luubi all.

Poliitikust Lõvil peaks sügisel olema kindel sõnum riigis kujunenud olukorra kohta. Noortele toob see kuu edu õpingutes ja reisidel, ka armusuhted on meeldivad.

Neitsi, 23.08.–23.09.

Oktoober näitab, et Neitsil on palju elujõudu, mida õhkub tema välimusestki. Tal on uus rõivastus, mis vastab nüüd tema kõrgemale staatusele ühiskonnas. Eraelus toimuv uuendus on mõneti ootamatu Neitsile endalegi, rääkimata teistest. Tema salajane kallim on lapseootele jäänud.

Tähtsaks saavad sellel kuul raha ja materiaalne heaolu. Tuleb tegemist pankadega. Ta kõigub kahe äärmuse vahel: kord laob heldelt raha välja, kord hoiab hoolega kokku.

Kaalud, 24.09.–23.10.

Oktoobris on ta tugev, energiline ja otsustusvõimeline, kuid sageli inimestega konfliktis. Kaalud ei tohiks oma hädades ja ebaõnnestumistes süüdistada teisi – see ei too midagi head.

Aeg nõuab nii energia kui ka raha kokkuhoidu. Ta peab lahti saama halbadest harjumustest, mis talle eelmistel aastatel külge on jäänud. Oktoober on sobiv aeg, et näidata tahet saada puhtamaks ja targemaks ning rikastada oma teadvust teistsuguse maailmanägemusega.

Skorpion, 24.10.–22.11.

Oktoobris tunneb Skorpion väsimust ja tüdimust eelmiste kuude pingelistest suhetest. Ta on kodusem, kuid tal on endiselt palju töid ja tegemisi. Sel kuul on oodata huvitavaid ettepanekuid äriringkondadelt, teistelt poliitilistelt rühmitustelt ja ka välismaalt. Aga ärgu ta kiirustagu, vaid mõelgu pikemalt järele ning tehku oma arvamus teatavaks alles kuu lõpus.

Ambur, 23.11–21.12

Oktoober on kergem, sest põhilised ümberkorraldused said eelmisel kuul lõpetatud, mistõttu süsteem toimib nüüd otsekui iseenesest. Vastutus on küll suurenenud, kuid see-eest on näha raha juurdevoolu.

Kaljukits, 22.12.–20.01.

Oktoobris tuleb talle lisakohustusi ja ta satub ülemuse erilise tähelepanu alla. Kui ta aga hakkama saab, võib saabuda ametikõrgendus. Palgatõus aga tuleb kindlasti. See aeg võib kaasa tuua tutvuse tähtsa inimesega, võimalik, et välismaalasega, kellega kujuneb kestev sõprussuhe. Kui Kaljukits on suur ülemus, leiab ta kindlasti abi ja toetust just välismaalt. See on ka kõige töörohkem kuu.

Veevalaja, 21.01.–19.02.

Oktoobris liiguvad Veevalaja mõtted kusagil kaugel. Ta tahab mõnd oma unistust täide viia ning on tüdinenud olmest, mistõttu sagenevad ka riiud kodustega, eriti 2.–4. kuupäevani.

Nüüd tahab ta ära sõita ning külastada ebatavalisi ja müstilisi kohti. Oktoober on ka armastuse kuu ning juba ootab keegi teda kusagil kaugel. Planeetide seis on 8.–10. kuupäevani selline, mis hoiatab nii liiklusõnnetuste kui varguste eest. Kriitiliseks kujuneb ka ajavahemik 18.–20. oktoober.

Kalad, 20.02.–20.03.

Oktoobris konkurendid ei maga ja plaanivad vastusamme. Ta võib seda aimata, kuid ei tea üksikasju. Ehkki ta mõtleb palju ja suhtleb inimestega, jätab ta teistele äraoleva, reaalsust mitte tajuva inimese mulje. Olukorra päästab õige info. 14. oktoobrist alates näitavad Kalad üles suurt tahtejõudu ja asjad võtavad pöörde paremusele.