On võimalikud ka seadusemuudatused europarlamendis – sellel on sunnitud iseloom, kuna Marsil on halb aspekt Saturniga.

Mida toob september tosinale tähemärgile?

Jäär, 21.03.–20.04.

September on kuu, kus tulebki hakata tegelema töömuredega ja kõik meelelahutuslik kõrvale jätta. Ometi on just eraelu õnn see jõuallikas, mis Jäära sel aastal kõige rohkem inspireerib. Tööl on ta sel kuul väga nõudlik – ei anna armu endale ega alluvatele. Ka leiutab ta midagi originaalset, mis õnnestub praktikas realiseerida.

Sõnn, 21.04.–21.05.

Septembris käib Sõnn palju läbi: osaleb aktiivselt seltskondlikel üritustel, astub kursustele, kus õpib käsitööd või hoidiste valmistamist, osaleb rahvaspordis, külastab näitusi. Kui tal on hobi, võib sellega rohkem tegelda. Rõõmsaid päevi on kindlasti enam kui augustis. Õnne on nii loteriis kui armastuses. Kuu viimasel nädalal tervis halveneb ja on oht külmetuda.

Kaksikud, 22.05-21.06.

Septembris jätkab ta muudatustega – püüab eluolu uues kodus hästi mugavaks seada. See, kes ei koli, teeb elukohas suurpuhastuse ja tõstab kõik ringi. Mõni müttab suvilas. Lisandub lastega seotud kohustusi. Dokumente vormistades tuleb norida iga sõna kallal, et ei tekiks kaksipidi mõistmist. Sügise algust võiks kasutada puhkuseks ja sõita looduse ilu nautima.

Vähk, 22.06.–22.07.

Septembris sagenevad sõidud siia-sinna, Vähk laiendab tutvusringkonda ja oskab igas kohas jätta endast asjaliku, kompetentse inimese mulje. Ka hakkab ta rohkem huvi tundma oma kodukandi ajaloo vastu. Noortel Vähkidel on hea aeg alustada ülikoolis ajalooõpinguid. Vähid-poliitikud rõhuvad rahva patriootlikele tunnetele.

Lõvi, 23.07.-22.08

Septembris tuleb hakata raha lugema. Ilmselt on väljaminek suur – seotud ettevõtte arendamisega ja kinnisvara muretsemisega. Ka lähedaste peale kulub tublisti raha. Palju tuleb Lõvil tegemist dokumente vormistades ja pankadega suheldes. Ta kindlustab oma ainelist seisu.

Neitsi, 23.08.–23.09.

Septembris, kui Jupiter on liikunud tema märki, on Neitsi loomevõime väga kõrge. Ta tegutseb rahulikult, kuid kindlalt ja jätab endast ümbruskonnale väärika inimese mulje. Mõte, mida ta järgib, on sündinud kõrgelt taevast, transtsendentsest maailmast, mida on kirjeldanud filosoof Georg Wilhelm Friedrich Hegel, kes ka ise oli Neitsi.

13.–15. septembrini, kuhu sisse jääb päikesevarjutus, on Neitsil halb seis. Tal tuleb olla ettevaatlik rahaga. Keegi meelitab teda äri või ettevõtmisega, mis justkui tooks suurt raha. Ärgu uskugu! Ka ärgu rääkigu neil päevadel oma plaanidest avalikkusele ega võtku ette reise. Teatud määral tuleb rahaga ikkagi tegelda, sest alluvad ootavad palka. Kuu teisel poolel muutub oluliseks armastussuhe.

Kaalud, 24.09.–23.10.

September toob muutusi – sellele viitab Jupiteri jõudmine Neitsisse, millel Kaaludele on sanatooriumi ja puhkekodu tähendus. Mõned Kaalud siirduvad nüüd spaasse või puhkekodusse, käivad kloostris või kirikus ja elu võtab suuna sisimale. Pole välistatud, et ta kolib uude elukohta ning pühendub uurimistööle, mistõttu teda pole avalikkuse ees enam nii tihti näha. Kellelegi toob see aeg probleeme tervisega, mis nõuab viibimist arsti määratud režiimi all.

Skorpion, 24.10.–22.11.

Septembris, kui Jupiter liigub Neitsis, läheb Skorpioni seis aina paremaks. Palju tekib tuttavaid, kellest saavad sõbrad ja tema loomingu austajad. Sel kuul on ta sotsiaalselt väga avatud, tema maailmavaates ja väärtussüsteemis toimub positiivne areng. Rõõmuallikaks on nüüd põhiliselt see, et ta on leidnud ühiskonnas endale uue sobiva niši.

Ambur, 23.11.–21.12.

Septembris jätkab ta uuendustega, mida sai augusti lõpul alustatud, ja see võtab suure osa tema ajast. Tal on oma kindel kavatsus, millest kõik töökaaslased ega ülemuski alati aru ei saa, kuid Amburi entusiasm nakatab ja haarab kaasa.

13.–18. kuupäevani peab ta oma eesmärkidest ülemusele aru andma. 21.–23. kuupäevani tuleb arusaamatusi rahaasjades ning selgub, et osa masinaid ja aparaate tuleks välja vahetada. Õnneks lähevad olud 24ndast alates paremaks ja tööprotsess jätkub ladusalt.

Kaljukits, 22.12.–20.01.

September tuleb väga põnev ja ebatavaline. Kaljukitses ärkavad senitundmatud jõud ja anded. See võib tekkida tänu kokkupuutele tarkade inimeste seltskonnaga või seoses välisreisiga. Toimub pööre maailmavaates ja muutus eluväärtustes. Sellele viitab Jupiteri jõudmine Neitsisse, kes on Kaljukitse parim sõber. Uurige, ja te leiate enamikul Kaljukitse peredest Neitsi märgis sündinud lapsi.

Noortel algavad õpingud kõrgkoolis, kaasa arvatud välismaal, naistele võib tulla armuseiklusi professoritega – elu läks lahti! Kõik ajab pea nii pööritama, et noortel Kaljukitsedel on 11.–13. kuupäevani oht kaotada mobiiltelefon või istuda valele bussile, ning sealt kiiresti maha hüpates kaotada veel mõned oma asjad. 18.–22. septembrini tuleb Kaljukitsel oma tegudest anda aru ülemusele.

Veevalaja, 21.01.–19.02.

Septembris jätkuvad augusti lõpul alanud vaidlused ja tülid partneri või sugulastega. Need puudutavad tööd, raha ja kinnisvara. Veevalaja tahab ise olla juht ja organisaator ning lahendada teiste varanduseprobleeme. Palju tuleb dokumentide vormistamist, kus peab olema tähelepanelik, et sõnastus oleks täpne ega võimaldaks kahtpidi mõistmist.

Kalad, 20.02.–20.03.

Tema jäägitu pühendumine tööle augustis toob septembris selle viljad nähtavale. Ta leiab toetust tähtsatelt inimestelt. Tulemas on palju raha. Ta võib saada ka uue sotsiaalpoliitilise liikumise juhiks.

Noored Kalad abielluvad. Mõned hakkavad unistama ja kaugeleulatuvaid plaane tegema.

Suurim oht septembris on alla kirjutada dokumendile, mille sisu lõpuni ei taibata. Olgu ta ettevaatlik 11.,12.,15. ja 18. kuupäeval.