Detsember toob juurde palju rõõmustavat, kuna ta hakkab oma tulevikku nägema helgemalt ja tema ees avaneb lai põld valikuid. Kuu saab olema lõbus ja loominguline ning võimaldab edukaid ametireise.

Sõnn - 21. aprill – 21. mai

Detsember näitab, et Sõnn on võidumees, olgu ärinõuetes või elukaaslase tööasjade ajamises. Ja mis veel tähtsam – sellel kuul leiab ta endale toetajaid tähtsate isikute seast. Kuid siiski peaks ta olema ettevaatlik, sest 22.–29. detsembrini on traumaoht seoses tehnikaga, eriti reisil olles.

Kaksikud - 22. mai – 21. juuni

Detsembris on võimalik tasa teha eelmisel kuul tegemata jäänud tööd ja siluda siis tekkinud konflikte. On palju tööd, aga õnneks ka toetajaid. Sel kuul peab ta täitma tellimusi, mille eest lubatakse head tasu. Võib saada kutse sõita talvisele puhkusereisile mägedesse või pakutakse võimalust osaleda välismaal oma eriala konverentsil.

Vähk - 22. juuni – 22. juuli

Detsembris saab heastada ja parandada töösuhteid, mis eelmisel kuul muret tegid. On näha sissetuleku suurenemist. Suur osa rahast läheb endiselt pere vajadusteks ja kodu korrastamiseks. 22.–25. detsembrini tuleb üle elada kodused tülid, mis võivad tekkida täiesti tühjalt pinnalt.

Lõvi - 23. juuli – 22. august

Detsember on parem ja huvitavam kui november. Lõvi lähedastel on varuks mõni hea üllatus – kas pere juurdekasvu või uue elamise näol. Ka sõpradel on häid kordaminekuid. Noored hinged on sel kuul väga armunud ja naised jäävad lapseootele. Mõned sõidavad jõuluajaks välismaale.

Neitsi - 23. august – 23. september

Detsembris tuleb kodurahu tagasi, kuid Neitsi tervis on vilets, ilmselt eelmise kuu pinge tagajärjel. Ometi tuleb tööd juurdegi ja tähtajad kannustavad tagant. Neitsi peab nüüd kokku võtma kõik jõutagavarad, et kaelasadanud tööga toime tulla. Mõnele toob kuu teine pool uuesti üles ärganud armusuhte, seiklusi ja loteriivõite.

Kaalud - 24. september – 23. oktoober

Detsembris tunneb ta end palju positiivsemalt ja usub oma heasse tulevikku. Sel kuul võib ette tulla üllatusreis, mis toob talle huvitavaid tutvusi. Kindlasti avarduvad ka töösuhted. Kuu teisel poolel on ta alates 18. detsembrist sunnitud tegelema koduga. Võib ette tulla järsk elukohamuutus või muudab ta oma koduse elu harjumusi.

Skorpion - 24. oktoober – 22. november

Detsember näitab palju julgeid uuenduslikke ettevõtmisi: elukohavahetust, kolimist teise linna või koguni teise riiki. Töö võib jääda samaks, kuid käib nüüd uutes oludes. Mõni hakkab õppima uut ametit. Jätkub abi otsimine müstikast, ja sellest saab ta kasu. Kuu teine pool toob palju tagarääkimist, nii et Skorpion teeb õigesti, kui sõidab vanast kohast minema.

Ambur - 23. november – 21. detsember

Detsember tuleb tunduvalt parem ja pakub ootamatuid uusi võimalusi. Eelmise kuu konfliktid saavad silutud, temaga otsitakse koostööd ja teda vajatakse. Amburist saab seltskonna hing ja keskpunkt. Need, kes suve lõpus pakutud armastuse maha magasid, leiavad selle nüüd. Aasta viimasel kuul on Ambur väga külgetõmbav vastassoole, mistõttu on tal aasta lõpus veel üllatavaid romantilisi seiklusi.

Kaljukits - 22. detsember – 20. jaanuar

Detsembris võtavad asjaolud positiivse suuna, kuid eelmise kuu suur pinge on Kaljukitse ära väsitanud. Ta tunneb end kui äraaetud hobune ja vajab puhkust. Kõik, mis segab ja liigseks osutub, tuleb nüüd minema visata. Detsembri teises pooles alates 17. kuupäevast tuleb Kaljukitse ellu suuri muutusi. See ei käi mitte ainult töö, vaid ka perekonna kohta. Kaljukitse eluraamatus pööratakse uus lehekülg.

Veevalaja - 21. jaanuar – 19. veebruar

Detsember tõotab tulla väga huvitav ja põnev, eriti siis, kui novembri lõpp võttis tema jaoks positiivse pöörde. Soodsad tingimused panevad pea hästi tööle ja ta teeb endalegi üllatuseks tähtsa avastuse, mis toob nii kollektiivile kui talle endale raha. Siiski võib kuu viimane nädal tuua arusaamatusi, mis on tingitud otsustamatusest, kas jääda jõuludeks välismaale või tulla tagasi koju.

Kalad - 20. veebruar – 20. märts

Detsembris on olud paremad. Planeedid viitavad Kalade heale enesetundele. Kasvab tema tuntus. Mis eelmisel kuul toppama jäi, saab nüüd korda aetud ja arusaamatused silutud. Ühiskondlikul tasandil leiab ta tunnustust, mis võib olla seotud heategevusega. Vahetult enne jõule, alates 19. detsembrist, tekitavad taas ebameeldivusi arusaamatused raha pärast. Tööl tõuseb pinge, kuna aasta lõpul teatatakse eelseisvatest koondamistest.