"Veenuse ja Marsi ühendus Lõvis ning hea aspekt Uraaniga septembris viitavad aktiivsele uuendamisele nii eraelus kui ka ettevõtluses. Inimesed on puhkuselt tagasi ja täis entusiasmi oma ettevõtte töötingimuste parandamisel.

Kuu viimane nädal toob alates 21. kuupäevast muudatusi paljude riikide valitsustes. On võimalikud ka seadusemuudatused europarlamendis – sellel on sunnitud iseloom, kuna Marsil on halb aspekt Saturniga.

Kõige segasem olukord võib olla Keskerakonnal – sisevastuolude ja kasvuraskuste tõttu. Liidripositsiooni saavutamisel annab tooni Jüri Ratas. Palju hääli võtab kindlasti Kadri Simson, kes võib tulevikus saada ehk ka peaministriks, kui Jumal maailmale ikka elupäevi annab.

Neptuun on jätkuvalt kõige tugevam planeet ka 2015. aastal. See näitab, et maailm liigub kaose poole, millest saab välja tulla ainult vaimse õpetuse kaudu.

Neptuun kui Kalade valitseja esindab alati kaht äärmust: hullumaja või kirikut (kloostrit). Maailma lõpp on tulemas ainult valitsevale süsteemile – Lääne tehnokraatlikule tsivilisatsioonile, sest selle väärtussüsteem ei võimalda inimesel ja ühiskonnal terveks jääda vaimselt ega füüsiliselt."

Tiigriaastal sündinud Edgar Savisaare kohta võib Mangi horoskoobist lugeda, et Tiiger lamba-aastal head ametikohta ei saa, teda ei lasta isegi sinna lähedale. Tiiger on lamba-aastal ja eriti selle algupoolel üsna vihane – Lammas, kes väärib vaid ärasöömist, on valitsejaks saanud.

Savisaare tähemärki Kaksikuid arvestades oleks võinud oodata, et halb kuu on jaanuar, kui astroloog Mang ennustas, et siis saadab selle tähemärgi esindajaid halb vari ja varitsevad kõikvõimalikud ohud.

Täna hommikul esitas kaitsepolitsei Tallinna linnapeale Edgar Savisaarele kahtlustuse korduvas altkäemaksu võtmises. Linnapea on kahtlustatavana oma kodutalus Hundisilmal kinni peetud ja temaga viiakse praegu läbi menetlustoiminguid.