21.03.–20.04.

Julgeb vastutada

Vaatamata hirmuäratavatele ennustustele maailma asjade kohta, suudab enamik Jäärasid säilitada optimismi.

Vahest just need kuulutused ja märgid seda Jäärale sisendavadki, kuna ta on juba mitu aastat oodanud endale uute võimaluste avanemist. Jäär ei kaota pead ka kõige segasematel aegadel.

SÕNN

21.04.–21.05.

Nõutud tegija

Uus aasta võimaldab Sõnnil kasutusele võtta kõik oma teadmised ja oskused ning näidata oma kaasasündinud andekust rahateenimises. Ka nendes ettevõtetes, mis olid jõudnud pankroti äärele.

Nii et aastal 2013 on Sõnn väga nõutud töötegija. Palju ettepanekuid tuleb talle juba jaanuaris. Küllap on ta neid võimalusi ka ette näinud ja seetõttu end juba uuendustele sisemiselt häälestanud.

KAKSIKUD

22.05.–21.06.

Liikuv aasta

Kaksikute tähtkujus sündinul tuleb väga liikuv aasta. Ta võib ära käia seal, kuhu on väga tahtnud minna, kuid mingil põhjusel pole see siiani õnnestunud.

Kaksikud on juba loomult liikuvad ja alati valmis uuteks elamusteks, kuid mitte kõik aastad pole selleks soodsad. Mõnikord on takistuseks lihtsalt majanduslikud põhjused.Sel aastal ei peaks sääraseid tõkkeid olema.

VÄHK

22.06.–22.07.

Mängus kõik värvid

Vähile tuleb aasta kirju — esindatud on kõik värvikombinatsioonid. Palju oleneb tema teadvuse arengu tasemest ja hinge­puhtusest.

Kes on egoist ja määrinud end rahaliste petuskeemidega, sel läheb halvasti. Ta tunneb ennast nagu vangis ega julge nägu näidata, ammuks televisiooni esinema minna.

Sellel Vähil, kes on korralik ja aus inimene, läheb hästi. Eriti rõõmustav tuleb aasta teine pool, mil ta leiab endale parema töökoha või sobiva elukaaslase.

LÕVI

23.07.–22.08.

Populaarsus kasvab

Aasta paistab silma kontrastsena. Esimene pool, kui Jupiter soosib Lõvi ettevõtmisi paljudes eluvaldkondades, on päris hea ja edukas.

Läinud aasta lõpul tehtud plaanid tuleb kohe uue aasta esimestel kuudel käiku lasta, et anda reformidele hoog sisse. Selleks on vaja leida abilisi ja liitlasi ning ettevõtmistesse võiks kaasata ka välismaalasi. Tähtis on, et Lõvi omadega laiali ei valguks, sest nüüd on koostööst temaga huvitatud mitu organisatsiooni ja firmat. Valik tuleb teha kahe esimese kuu jooksul. 

NEITSI

23.08.–23.09.

Heas vormis

Neitsile tuleb jätkuvalt hea aasta — mullusest paremgi, sest pakub võimalusi leida tööd ja teha asju, mis pakuvad talle suuremat huvi.

Läinud aasta lõpp oli talle rahutu ja tööalaselt koormav. Seetõttu püüab ta uue aasta esimesed kaks nädalat tööasjadest võimalikult kaugele jääda ja perele pühenduda.

KAALUD

24.09.–23.10.

Uuesti õppima

Kaaludele võib tulla päris hea aasta — kui ta suudab end kokku võtta ja end taas heast küljest näidata uues rollis, kuhu olud on ta nüüd asetanud.

Materiaalsete vahenditega tuleb tal ümber käia kokkuhoidlikult, kuid edukaks võib kujuneda kinnisvaratehing, olgu korteri ost või müük.Kõige tähtsam, millega uus aasta teda üllatab, on oma teisepoole leidmine sealt, kus seda arvatagi ei oskaks.

SKORPION

24.10.–22.11.

Fortuuna toetab

Saturni liikumine Skorpioni märki 2011. aasta oktoobris pani Skorpioni enda peale mõtlema.

Säärane keskendunud seisund on Skorpionile omane läbi kogu 2013. aasta, eriti selle esimesel poolel, kui ta elab üsnagi endassetõmbunult. Ta teeb oma võimaluste analüüsi, hoiab kokku nii sisemisi jõuvarusid kui ainelisi vahendeid.

Mõnele Skorpionile toob Saturn sõprust inimesega, kes on temast vanem, jõukam või vaadete poolest küpsem.

AMBUR

23.11.–21.12.

Iga tegu kauaks kestma

Amburil on tulemas tähtis aasta. Kõik, mis ta uuel aastal ette võtab, jääb kestma kauaks — kuueks aastaks. See puudutab kõiki eluvaldkondi: tööd, äri, armastust.

Uued projektid, mis ta algatab, ärilised kokkulepped, uus armusuhe — kõik need hakkavad kiiresti arenema ja muutuvad pikaks protsessiks. Hea oleks alustada nende ettevõtmistega kohe aasta esimestel kuudel või vähemalt esimese poolaasta sees.

KALJUKITS

22.12.–20.01.

Palju vastutust

Kaljukitse valitseja Saturn liigub kogu 2013. aasta Skorpionis. See on hea nii mägedes kui ka karjääriredelil ronijatele. Mõlemal alal on Kaljukits innukas tegija, vahel lausa meister.

Igal juhul lähevad nüüd tööasjad paremini, kui on lood eraeluga, sest igale poole Kaljukitse ei jätku ja ta valib töö, vähemalt aasta esimesel poolel. Aasta teisel poolel nii enam ei ole, vähemalt mitte kõikidel.

See aasta ei ole Kaljukitsele kerge, aga tänu püüdlikkusele ja tahtejõule saab ta raskustest üle ning midagi katastroofilist ei juhtu.

VEEVALAJA

21.01.–19.02.

Pikemad plaanid

Aasta esimene pool tuleb Veevalajale kindlasti hea — kuni Jupiter liigub tema armastuse märgis Kaksikutes. Noored, ent ka erksad vanemad Veevalajannad võivad kergesti jääda lapseootele. Meestele on see periood üsna loominguline. Nii meestele kui naistele toob see aeg lotoõnne, eriti kui ostavad pileti reisil.

Vanematele inimestele tähendab see aeg rohkem tegelemist lastelastega, ettevalmistuste tegemist nende kooliminekuks.Vaimsed inimesed, keda Veevalajate hulgas on rohkesti, jäävad mentaalselt rasedaks — nende teadvus kasvab ja areneb.

KALAD

20.02.–20.03.

Suur hüpe

Kaladele jagub uuel aastal kõike kõige kontrastsemal viisil. Esimesel poolaastal õnnestub vähe — mida ta ette ka ei võtaks, kõik jääb pooleli. Igatahes esitab ta ebatavaliselt julgeid mõtteid. Märtsis tasub oma tegemistes olla julgem ja riskida, kui vaja.

Jaanuaris ja ka veebruaris on ette näha rohkem sissepoole elamist, oma plaanide varjamist isegi sõprade ees. Kuna tal on palju aimdusi sel aastal toimuva suhtes, vajab kõik läbimõtlemist.

TÄHELEPANU! Välismaalt loo ostmiseks tuleb klikkida SIIA. Küsimuste ja probleemide korral palun saatke e-kiri aadressile klienditugi@lehed.ee.