Esimesel kahel kuul on üsna palju pingeid ja sekeldusi. Jäär teab, et aasta edukus sõltub tema enda õigetest valikutest ja initsiatiivist. Avalöök uuteks võimalusteks antakse 22. jaanuaril, kui Jupiter liigub Jäära märki.
Sõnn 21.04.–20.05.
Tuleb tähendusrikas aasta, mis võimaldab Sõnnil kas saada liidri ja organisaatori positsioonile või sinna jääda. Juba aasta esimestel kuudel näeb Sõnn välja nagu suurtükiväekindral, kes jagab käsklusi vastase positsioonide pommitamiseks.
Kaksikud 21.05.–20.06.
Need igavesed üliõpilased võivad loota sõpradele, kellega suhtlemine intensiivistub ja muutub senisest huvitavamakski.
Vähk 21.06.–22.07.
Vähki ootavad ees ametialased muutused, mis teostuvad küll alles kevade algul. Enne seda on aga vaja luua sidemeid õigete inimestega, milleks jaanuar on igati sobiv kuu. Vähil tasub sagedamini kodunt välja tulla ja osaleda uue aasta pidulikel üritustel, kus tal on õnne kohtuda inimestega, keda just vaja.
Lõvi 23.07.–22.08.
2011. aasta on Lõvile justkui gümnaasiumi lõpuklassis õppimise aasta. Tema professionaal­ne oskus täiustub ja silmaring laieneb. Mõnes asjas kaovad illusioonid ning ta näeb elu ja tulevikus pakutavaid võimalusi realistlikumalt.
Neitsi 23.08.–22.09.
Aasta tuleb sündmuste poolest tihe ning võimaldab korda saata suuri asju. Neitsi kujutab endast teenindavat märki ning pelgab tähtsate avalduste tegemist ja kõrgeid ametikohti. Kaasasündinud neitsilik tagasihoidlikkus paneb teda tähtsa koha vastuvõtmisel punastama.
Kaalud 23.09.–22.10.
Läinud aasta andis Kaaludele palju mõtlemisainet. Ta saab aru, et maailm on muutunud ja et üks kaalukauss on teise üle kaalunud. Kellel kodus, kellel tööl, kellel riigilaeva juhtimisel – miinusmärgiga kauss on suurema kaalu saanud.
Skorpion 23.10.–22.11.
2011. aasta paneb Skorpioni sageli mõtlema. Ta ei ole enam põhjendamatult optimistlik nagu läinud aastal, mil Jupiter ja Uraan liikusid talle armastust pakkuvas märgis – Kalades.
Ambur 23.11.–21.12.
Ambur pingutab vibunööri ja sihib kaugele. Senine teosammul edenemine on teda ära tüüdanud ja ta loodab, et 2011. aastal sihitud nool jõuab kavatsetud kaugusele. Ta ei eksi – nool lendab kaua ja tababki kevade algul märki.
Kaljukits 22.12.–20.01.
Kaljukitsele kui karjääriredelil mägironijale tõotab tulla väga aktiivne aasta. Talle see meeldib – oleks õnnetus, kui tal poleks midagi teha. Ent selle aasta aktiivsusel on mõneti sunnitud iseloom – on vaja kinnitada kättevõidetud positsioone. Selle kõigutajaid aga jätkub.
Veevalaja 21.01.–18.02.
Tuleb põnev aasta. Veevalajatest saavad arvamusliidrid. Neil on maailmas toimuva kohta oma arvamus kogu aeg, kuid mitte alati pole nad valmis seda demonstratiivselt esitama. Sel aastal tekib neil tahtmine välja öelda kõik, mida arvavad, ja neid kuulatakse.
Kalad 19.02.–20.03.
Kaladele on tulemas ebatavaliste tundmuste ja aimduste aasta. Seda, et üks nende valitseja Neptuun Kalade märki jõuaks, tuleb oodata 164 aastat – ja nüüd on see aeg käes!
Detailsemat infot tähemärgi saatuse kohta saab lugeda täismahus versioonis.