Must värv kutsub kontsentreeritusele. Edukad on need, kel on keskendumisvõimet.

Lisaks sellised värvid nagu sinine ja lilla – sinine rahustab ja lilla annab müstilisust. Neile värvidele on soovitatav lisada kulla- või hõbedakarva niite, paelu, triipe.

Madu on esteet, mistõttu on alust arvata, et inimesed hakkavad rohkem tähelepanu pöörama oma väljanägemisele, oma väljaütlemistele, viisakatele kommetele.

Madu on tarkuse ja kavaluse sümbol ning ööpäevases tsüklis kujutab maoaasta hommikust aega, mil virgutakse unest. Hommikul kohvi või teed juues saab oma päevased toimingud läbi mõelda.Ka planeet Jupiteri liikumine mõtlemise märgis Kaksikutes viitab samale: enne mõeldakse, siis asutakse tegutsema.

Aasta esimesel poolel on see võimalik, ent alates juulist, kui Jupiter liigub Vähki, läheb elu rahutumaks, mistõttu pole enam aega mõelda, sest sündmused nõuavad kiiret tegutsemist.

Kas maoaasta tuleb draakoniaastast parem, on raske öelda, kuid see on mullu alanud sündmuste jätk – vast läbimõeldum ja parandustega.

Ka on rohkem varjatust, salastatust, põrandaalust tegutsemist, salapäraseid sündmusi. Oma ebatavalist iseloomu näitab Madu kohe 7.–15. veebruarini, kui Merkuur, Marss ja Neptuun omavahel ühinevad Kalades, mis on salapärane veemärk ja vastab vesimao iseloomule.

Mang toob välja, mida võib oodata järgmise aasta eri kuudel ning mida toob maoaasta Eestile.

Tähelepanu! Välismaalt telefoni teel tasulise loo ostmiseks tuleb klikkida SIIA. Küsimuste ja probleemide korral palun saatke e-kiri aadressile klienditugi@lehed.ee.