Karikseened on esimesed, kes kevadesse punast värvi toovad. Pilt on tehtud kaks päeva tagasi, kui kuusetaimi vaatamas käisin. Seened ilmuvad kohtades, kus on oksi või leparonte maapinnale kõdunema jäänud.

Mul oli ilus plaan, et saan järjekorras kevadvärvidest kirjutada ja igale värvile ka pilte lisada. Paraku juhtus nii, et täna leitud esimesed sinililled jäävad edaspidiseks. Pildid on küll mälukaardil, aga sealt ei saa neid praegu kätte. See koht kaameras, kuhu USB kaabli otsik pistetakse, ei andnud enam ühendust ja miski asi logises selles pesas lahti. Vaid peenikesed juhtmed paistavad sealt august. Remonti ei hakka viima. Tuleval nädalal saan ühe vahevidina, mille abil otse mälukaardilt pilte arvutisse kopeerida. Kui vana lõplikult tõrgub teenimast, siis tuleb uus kaamera osta.

Tee äärest saime pajuvõsa juba maha võetud. Küttepuud on samuti juppideks saetud ja ootavad lõhkumist. Enne, kui traktor puulõhkumismasinaga sinna juurde sõita võiks, peab sissesõidutee veidi tahenema. Metsas on endiselt palju lund. Kummik vajub poole sääreni sisse. Tahaksin tuleval nädalal sinna võsalõikuriga ragistama minna, kus sügisel jäi liiga vara tulnud lume tõttu muist korrastustöid tegemata ja kuhu nüüd kuusetaimi plaanis istutada.