Huvitavad on Arne Rannamäe ja Andres Kuuse juhitud poliitikasaateid nagu "Vabariigi kodanikud", "Foorum", "Välisilm" ja enne valimisi "Valimisstuudio". "Pealtnägijat" ning "Ringvaadet" peab ka kindlasti vaatama.

Toredad saated on kultuurihõnguline "Kirjandusministeerium", loodusesõbralik "Osoon", ärimaailma telgitagustest rääkiv "Kapital", enamjaolt ülilihtsate ja vahel ka väga raskete küsimustega "Kuldvillak" ning reedeõhtune meeleolukas vestlussaade "Kontakt".

Seriaalidest jälgin argipäevaõhtuti eriti hea meelega ning seetõttu ka järjekindlalt "Doktor Martinit", peaosalist kehastab seal mu nooruspõlve lemmik Martin Clunes, kes mängis toona teleseriaalis "British Men Behaving Badly", mis meil kandis pealkirja "Kaks meest, kaks naist". "Downton Abbey" on kahjuks vaid kord nädalas ning see on väärt iga võidetud Kuldset Gloobust, Emmyt ja mitut muud auhinda. Vaatan ka "Broadchurchi", ning kodumaisest toodangust "ENSVd" ja "Keskea rõõme". Nädalavahetuse maiuspaladeks on vahva huumori ja sõbraliku tögamisega vürtsitatud telemäng "Me armastame Eestit", glamuurselt vallatu ja heatujuline "Nädalavahetus Kanal 2ga" ning "Su nägu kõlab tuttavalt".

Anu Jürisson,
Retro FMi päevatoimetaja, kultuuriuudiste toimetaja