Sega kausis tatrajahu ja sool. Lisa aeglaselt külm vesi kausi keskele ja vispelda tainast, nii et saad sileda ja siidise tekstuuriga taina. Viimasena lisa muna ja vispelda tainas ühtlaseks. Lase segul külmikus taheneda vähemalt kaks tundi.

Pane pannile väike võikuubik ning kuumuta, lisa ülepanni-pannkoogi jagu tainast ning prae kooki, kuni see on kuldpruun
(u kaks minutit keskmisel kuumusel).

Pane korralik singiviilakas (või hakitud sinki) ja väike peotäis riivjuustu koogi keskele, löö kõige peale toores muna ning lase küpseda. Kui muna on valmis (juhul kui sulle meeldib härjasilm, jäta ka nüüd munakollane vedelaks), voldi koogi küljed ümbrikukujuliselt üles.

Tõsta valminud kook taldrikule ning naudi!

Allikas: Talu & Deli kohvik-restoran, kokk Swann Robin