Vihmalisa toob ka tänane päev. Äikeseoht on suhteliselt suur ja sellega võib kaasneda nii tugevat sadu kui ka äkilisi tuulesööste. Õhutemperatuur jääb vihmasajus 15 kraadi ringi, rebenenud pilvede all tõuseb veidi üle 20 kraadi.

Reedel kerkib lahkuva tsükloni järel Baltimaade kohale kõrgrõhuhari. Pilvkate muutub küll hõredamaks, kuid hoovihma võimalus püsib ja välistatud ei ole ka äike. Õhutemperatuur langeb ööl vastu reedet sisemaal paar pügalat alla 10 kraadi, päevased termomeetrinäidud kerkivad 18–22 kraadi piiresse.

Laupäeval asendub kõrgrõhuhari läänest saabuva väheaktiivse madalrõhulohuga ja pühapäeval jääme hääbuva madalrõhuala meelevalda. Edelavoolus liiguvad üle Eesti taas kord hoovihmapilved, kohati on äikest ning õhk on mõõdukalt soe.

Uuel nädalal hakkab meie ilma kujundama Islandilt Põhjamerele jõudev ja sealt edasi Skandinaaviasse suunduv aktiivne madalrõhkkond. Selle mõjul on saju tõenäosus Eestis jätkuvalt suur ja õhusooja on parajalt, tuul seevastu saab päev-päevalt hoogu juurde.