Raivo on ajakirjanikuna töötanud 20 aastat, tegeldes vahepeal ka suhtekorraldusega ja müügijuhtimisega oma teises armastatud valdkonnas autonduses. Ligi neli aastat õppis ta Tallinna Tehnikaülikoolis teedeehitust, kuid loobus sellest valikust ajakirjanikuameti kasuks.

Raivo on laiemale avalikkusele ilmselt rohkem tuntud autoajakirjanikuna. Eesti Päevalehes on ta autodest kirjutanud paarkümmend aastat ja jätkab seda tegevust ka edaspidi LP veergudel.

Maaelu ei ole talle aga tundmatu teema. Olles küll mitmendat põlve tallinlane, on ta viimased kaheksa aastat elanud Keila külje all paepinnasesse puudele ja lilledele auke raiudes.

“Maaleht on minu jaoks nagu suur ja auväärne tammepuu, kes külvab oma tõrusid igale poole. Meie lehele on tähtsad põhiväärtused ja traditsioonid. Teisalt on Maaleht väga uudishimulik, otsides uusi ja edasiviivaid tegevusi algatavaid inimesi ning põnevaid ettevõtmisi. Minu soov oli selles kõiges osaleda ning töötada mõnusas ja kokkuhoidvas meeskonnas,” põhjendas Raivo Maalehe perega liitumist.