Paides hakatakse tegema tervislikku tatraleiba



Euroleiva tehnoloogid Tea Mey ja Ene Seer väljatöötatava tatrajahust leivaga, mis täiendaks gluteenivabade saiade ja küpsiste valikut.
Euroleiva tehnoloogid Tea Mey ja Ene Seer väljatöötatava tatrajahust leivaga, mis täiendaks gluteenivabade saiade ja küpsiste valikut.Raivo Tasso

Neil, kes tervise tõttu ei saa süüa nisu, rukist, otra ja kaera sisaldavaid toite, on põhjust rõõmustada – mõne nädala pärast toob AS Euroleib gluteenivabade saiade ja küpsiste kõrval müügile tatrajahust leiva.

Edasi lugemiseks logi sisse, telli ligipääs kogu sisule või osta artikkel
0,99 € Osta artikkel
Tutvu maksevõimalustega >>
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare