Paides hakatakse tegema tervislikku tatraleiba



Osta koos Maalehega praktiline käsiraamat taaskasutamisest hinnaga vaid 4,99 €!
Vaata lähemalt >

Euroleiva tehnoloogid Tea Mey ja Ene Seer väljatöötatava tatrajahust leivaga, mis täiendaks gluteenivabade saiade ja küpsiste valikut.
Euroleiva tehnoloogid Tea Mey ja Ene Seer väljatöötatava tatrajahust leivaga, mis täiendaks gluteenivabade saiade ja küpsiste valikut.Raivo Tasso

Neil, kes tervise tõttu ei saa süüa nisu, rukist, otra ja kaera sisaldavaid toite, on põhjust rõõmustada – mõne nädala pärast toob AS Euroleib gluteenivabade saiade ja küpsiste kõrval müügile tatrajahust leiva.

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare