Hannes Võrno ja Peeter Oja kutsuvad Maardu mõisa kokku oma kõige kallimad külalised, televaatajad saavad nende aastalõpupeost osa algusega kell 19.35 ning õhtu jooksul veel mitmel korral.

Elisabet Reinsalu näitab oma parodeerimisoskust. Mart Juur ja Andrus Kivirähk räägivad julgeolekust ning kingitustest. Tõnu Kaljuste pakub televaatajatele võimaluse teha selfie oma Grammyga. Musitseerib sõubänd Swingers eesotsas Birgit Õigemeele, Tanja, Pearu Pauluse, Mikk Saare ja Karl-Erik Taukariga.

“Rahvasaadik Piusi” vahendusel on kell 21.10 ETVs sõna Edgar Savisaarel, Mihkel Raual ja Urmas Paetil ning üllatusesinejal otse USAst. Saate stsenaristi Paavo Piigi sõnul on see ühtlasi aasta viimane Riigikogu otseülekanne, millest näitleja ja parodist Priit Pius on oma remiksi teinud.

Paroodiaetteaste järel jätkub peoülekanne Maardu mõisast, kus Oja üllatab Võrnot, Võrno üllatab Oja ja koos üllatavad nad Andrus Vaarikut. Õhtu kulgedes heidab “Edekabel” humoorika pilgu lõppeva aasta menukamatele telesaadetele. Külla tulevad Miša, Grete, Kristina, Juhan, Keit, Maire, Mart, Marii, Teet, Kristjan, Anton, Priit, Arvo ja paljud teised. Kõikides rollides esineb Henrik Normann.

Oja ja Võrno piduliku õhtu järgmine lülitus toob eetrisse “Kreisiraadio” seni avaldamata klipid ja jätkab tuntud külaliste võõrustamist.

Kell 23.25 näeb “Rahva Tujurikkujale” saadetud suure saagi hulgast välja parimaid videopalu. Seda, kui hea on seis eestlaste huumorimeelega, kommenteerivad Ott Sepp ja Märt Avandi.

1. jaanuaril näeb ETV vahendusel traditsiooniliselt Viini Filharmoonikute esinemist ning Eesti Kontserdi uusaastakontserti. Muusika-aasta esimese päeva õhtul kell 20 toob ETV vaatajateni intervjuu mulluse laulupeo aukülalise Roman Toiga. 

Pärast õhtust “Aktuaalset kaamerat” esilinastub Ilmar Raagi “Kertu”.

ETV2 kavas on aastavahetusel rikkalik lasteprogramm ning valik filme ja muusikasaateid nii retrosõpradele kui ka uuema loomingu austajatele.