Kvartalitaguse ajaga võrreldes on okaspuupalkide hinnad kuni paar protsenti langenud. Eelmise aasta augustiga võrreldes on hinnalangus oluliselt suurem. Männipalgid on aastaga odavnenud 6–8% ja kuusepalgid 5–7%.

Lehtpuupalkide hinnad on olnud viimastel kuudel stabiilsed ja suuremad hinnamuutused on jäänud eelmisse aastasse. Aastataguse ajaga võrreldes on hinnad langenud kasepakul ligi 9% ja haavapalgil rohkem kui 2%. Ainsana on aastaga 5,6% kallinenud kasepalk.

Paberipuidu turul on toimunud väikesi positiivseid muutusi eelkõige okaspuupaberipuidu osas. Kuuga on kuusepuit kallinenud enam kui 3% ja männipuit rohkem kui 2%. Haavapuit on kuuga kallinenud 0,7% ja kasepuidu hind on jäänud juuli tasemele. Kolme kuu taguse ajaga võrreldes on hinnakasv väiksem ja haavapuit on koguni mõne kümnendiku protsendi odavnenud. Eelmise aasta augustiga võrreldes on tänavused hinnad märksa odavamad. Aastaga on kõige rohkem odavnenud kuusepuit (ligi 11%), teiste puuliikide paberipuidu hind on aastaga keskmiselt 9% kukkunud.

Küttepuit on kuuga 1,2% kallinenud. Ligilähedaselt sama palju on küttepuit kallim ka kvartalitaguse ajaga võrreldes. Eelmise aasta augustiga võrreldes on tänavu keskmine hind siiski rohkem kui 3% odavam.

Hinnad käibemaksuta