Okaspuupalkide hinnad on kuuga odavnenud 1–2%, kusjuures peenpalgid pisut enam. Kvartalitaguse ajaga võrreldes on hinnalangus enam-vähem sama suur, kuid eelmise aasta oktoobriga võrreldes on palkide hinnad märgatavalt kukkunud (kuni 9%). Männipalgid on aastaga odavnenud veidi rohkem kui kuusepalgid. Kõige vähem on aastaga hind kukkunud kuusepeenpalgil, mille aastane hinnalangus on ligi 6%.

Lehtpuu jämesortimentide keskmised hinnad on pikalt püsinud üsna stabiilselt samal tasemel ja suuremad hinnamuutused on aset leidnud aastataguste hindadega võrreldes. Kui kasepalk pole aastaga peaaegu odavnenudki, siis vineeripaku hind on märgatavalt kukkunud (ligi 9%). Haava- ja lepapalkide hinnad on aastaga odavnenud 3,5% ümber.

Kuna paberipuiduturul on hinnad niigi maas, siis suurt hinnalangust siin oodata ei olnud. Kasepuidu hind on siiski enam kui 2% langenud, kuid okaspuu- ning haavapaberipuidu hinnad on kuuga mõne kümnendiku protsendi võrra tõusnud. Kolme kuu taguse ajaga võrreldes on okaspuupuidu hinnad kuni kolme protsendiga plussis ja lehtpuupuidu hinnad sama palju miinuses. Eelmise aasta oktoobriga võrreldes on kõikide paberipuidu sortide hinnad selgelt madalamad. Männipuit on aastaga odavnenud ligi 7%, kuusepuit 9%, haavapuit 11% ja kasepuit 12%.

Küttepuidu hind on sisuliselt jäänud nii eelmise kuu kui ka kvartalitaguse aja tasemele. Aastaga on küttepuidu hind odavnenud 3,4%. Paraku ei ole hetkel märgata turul ka ootust paberi- ja küttepuidu hinnatõusuks järgnevatel kuudel ning see on kindlasti pidurdav faktor harvendusraiete tegemisel sügistalvisel raieperioodil.

Hinnad on käibemaksuta.

Hinnastatistika tugineb Keskühistu Eramets hindadele.