RETSEPTID: Kalkun väärib rohkemat

 (1)

RETSEPTID: Kalkun väärib rohkemat
Marineeritud kalkunirinnafilee rohelise salatiga.Foto: Ragne Värk

Neljapäeval tähistati Ameerikas üht nende olulisemat tähtpäeva tänupüha ja siis ei puudu ühegi korraliku pere laualt kalkunipraad.

Eestis pole kalkuniliha populaarsemate hulgas ning on toidulaual jäänud sea-, looma- ja kanaliha varju. Samas sobib see linnuliha hästi nii igapäevasesse menüüsse kui peolauale, sest pakub ohtralt tervislikke toitaineid ja maitsvaid elamusi.
Edasi lugemiseks logi sisse, telli digipakett või osta artikkel
0,59 € Osta artikkel
Tutvu maksevõimalustega >>

Maalehel on ilmumas kõigile eestlastele oluline raamatusari “Eestile elatud elud”.
Raamatusarja saab tellida raamatud.maaleht.delfi.ee või osta iganädalast raamatut koos Maalehega erinevatest müügikohtadest.

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare