RETSEPTID: Lisame sügisele vürtsi

 (1)

RETSEPTID: Lisame sügisele vürtsi
repro

Sügav sügis on käes, ja et meeleolu ikka kõrgel püsiks, leidke argirutiinis toredat vaheldust, olgu selleks siis kas või esmapilgul eksootiliste ja võõrapäraste maitsete toomine oma kööki.

Sügav sügis on käes, ja et meeleolu ikka kõrgel püsiks, leidke argirutiinis toredat vaheldust, olgu selleks siis kas või esmapilgul eksootiliste ja võõrapäraste maitsete toomine oma kööki. 

Allpool tutvustab meisterkokk Heimar Kuuskler mehhikopäraseid retsepte, mille valmistamiseks on kasutatud Santa Maria tex-mex-tooteid.

Manna La Roosa peakoka Heimar Kuuskleri sõnul on eestlased üle saanud kartusest, et Kesk-Ameerika ja Mehhiko toidud on ebatervislikud ning liiga vürtsikad. Tema sõnul on need tervislikud, kuna roogades kasutatakse palju kanaliha ja kala ning köögi- ja puuvilju. Samuti pole need ülemäära vürtsikad toidud, sest vürtsikus ja teravus saadakse vaid tšilli abil, mida võib ju igaüks lisada vastavalt enda soovile.

Edasi lugemiseks logi sisse, telli digipakett või osta artikkel
0,59 € Osta artikkel
Tutvu maksevõimalustega >>

Maalehel on ilmumas kõigile eestlastele oluline raamatusari “Eestile elatud elud”.
Raamatusarja saab tellida raamatud.maaleht.delfi.ee või osta iganädalast raamatut koos Maalehega erinevatest müügikohtadest.

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare