Stressiga võitlevad ka paljud teised staarid. Nii tunnistas maailmakuulus lauljatar Adele hiljuti kõmulehele OK!, et ta stressab väga palju ning kardab, et sureb seetõttu noorena.

Glamuuritar Heather Mills, vokaal-instrumentaalansambli The Beatles endise käilakuju Sir Paul McCartney endine abikaasa aga kurdab meelelahutusväljaandes WENN, et üha kasvav stress kahjustab tema vaimset ja füüsilist tervist ning võib hakata segama heategevustööd.

Stressiga maadlevad ka Eesti superstaarid. “Reisin, järelikult olen stressis, ilma Elmarita – järelikult armukesega,” kommenteeris Liis Lass Elu24.ee-le tema ja ajakirja Naised žurnalisti reisiteemalist kirjavahetust, mis avaldati naisteportaalis Buduaar.ee. Samuti annab Elu24.ee teada, et ka Anu Saagimile pole stress võõras.

Paremini ei käi käsi ka Põlvamaa kuulsustel. Nii annavad kohalikud kõmulehed teada, et alates 16. oktoobrist ei ole üheskoos nähtud pensionär Anatoli Ploomi (69) ja tema kauaaegset kaaslast garderoobitädi Lehtet, kes on koos olnud alates 1967. aastast.

Lehte jäi valvsate paparatsode fotosilma ette eelmisel esmaspäeval, kui ta Põlvas Tõllu Poes üksinda sisseoste tegi. Ajakirjanike küsimustele Anatoli kohta keeldus ta aga vastamast, vabandades end välja halva kõrvakuulmisega.

Hiljem selgus, et Anatoli konutas sel ajal kodus ja mängis pojapojaga malet.

“See leevendab stressi ning aitab üksluiseid pensionäripäevi sisustada,” avas Anatoli meelelahutusportaalile Põlva24.ee antud usutluses suhte tagamaid.

Et olukord pole siiski lootusetu, näitab asjaolu, et oma viimatiselt šoppamistuurilt Räpinas tõi Lehte mehele kaks paari sokke.