“Naeri” kauaaegne kaastööline, suhteterapeut Valdur Rindkere (WtF, LoL) annab nõu, kuidas noormees võiks end esimesel kohtumisel ülal pidada, et neiu temaga ka teist korda välja minna sooviks.

“Kõige tähtsam on esmamulje,” õpetab teadlane. “Veel enne, kui sa jõuad suu lahti teha, on sinu välimus sinust juba kõnelnud. Pane jalga korralikud püksid, mitte need, mille tagumik ripub põlveõndlas ning mis püsivad jalas ainult tänu traksidele, mis on istmikuni ulatuvatesse juustesse takerdunud. Higise maika asemel pane triiksärk, mis võimaluse korral võiks olla hiljuti pesumasinast läbi käinud.

Oluline on ka sinu vestlusoskus. Loomulikult kuulab neiu vaimustusega, mitmendale levelile sa Angry Birdsis oled jõudnud ja mitmele eidele sa Grand Theft Auto V-s lõuga oled andnud, kuid romantilise õhkkonna loomiseks sellest ei piisa. Tunne huvi, vahest on midagi, mis neiugi südame kiiremini põksuma paneb.

Vesteldes vaata tütarlapsele otsa ning ära süga samal ajal intensiivselt oma kaenlaauke ja tagumikku, nagu sa arvuti taga istudes tavaliselt teed. Kui sul polnud enne kohtumist aega end pesta ja sügamine on vältimatu, vabanda, mine WCsse ning süga ennast seal. Pärast vajalikke toiminguid pese käed.

Kui olete tellinud söögi, ära topi joogikõrt endale ninna ning kõiki friikartuleid korraga suhu. Võimalusel kasuta süües nuga (see on metallist ese, mida sa tavaliselt kruvikeeraja, pudeliavaja ning kingalusikana kasutad) ning kahvlit (meenutab eset, millega sa siiani oma selga oled süganud).

PS. Päris tütarlast ei saa kohtingu lõppedes delete-klahviga ära kustutada, nagu sa oma arvuti-tüdrukutega teed. Uuri parem, kas ta lubab sul ennast koju saata. Kui jah, siis on sul lootust.