Maaleht maksab igal kuul ühele tellijale Eesti keskmist palka. Telli nüüd Maaleht ja osale tellijapalga loosimises! Vaata lähemalt >

Targu Talita käsiraamat jagab nippe toidu säilitamiseks ja hoidistamiseks


Targu Talita käsiraamat jagab nippe toidu säilitamiseks ja hoidistamiseks
Priit Simson

Tuntud hoidisemeister Kai Põldvee-Mürk pakub Targu Talita üheksandas käsi­raamatus “Hoidised, säilitamine ja varumine” praktilisi nõuandeid mitmesuguste toiduainete säilitamiseks ning nippe ja retsepte aia- ja metsasaaduste hapendamiseks, marineerimiseks ja hoidistamiseks. Alljärgnev katkend annab kasulikke soovitusi toidu hapendamiseks.

Tellijana saad lugeda ka neid artikleid:
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare