Lõigake porgandirattad sakiliseks ning tehke neist tibule hari. Silmadeks pipraterad.

Teistmoodi tibukujulised munad.
Tibukujulised munad.

Lõigake muna keskelt siksakiliseks, pange pipraterad silmadeks ning nokaks väike porganditükk.

Itaalia lihavõttesai.

Itaalia lihavõttesai.

See on väga lihtne – tehke tore kuldne sai ja pange saia keskele värvitud keedumuna.

Värvilised täidetud munad.

Värvilised täidetud munad.

Keetke munad, koorige ning siis värvige munavalgekausid toiduvärvidega. Nii saavad traditsioonilised täidetud munad palju lõbusamad!

Valeporgandid.

Valeporgandid.

Kerides toiduvärviga oranžiks tehtud tainariba paberist koonuse ümber ja seda ahjus küpsetades saate valeporgandi. Täidiseks on kreemine kana-munasalat ja kaunistuseks tillioks.