Maaleht maksab igal kuul ühele tellijale Eesti keskmist palka. Telli nüüd Maaleht ja osale tellijapalga loosimises! Vaata lähemalt >

Võtame uue aasta vastu molekulaarse gastronoomia kütkeis


Molekulaarse gastronoomia edendaja, Valges Majas kondiitrina töötanud William „Bill“ Yosses valmistamas oma rooga 2012. aastal Dublinis.
Molekulaarse gastronoomia edendaja, Valges Majas kondiitrina töötanud William „Bill“ Yosses valmistamas oma rooga 2012. aastal Dublinis.Tiit Kändler

Kui füüsikud ja keemikud hakkavad toitu valmistama, võib oodata midagi enneolematut. Paarikümne aasta eest algas molekulaarse kulinaaria ajastu.

Tellijana saad lugeda ka neid artikleid:
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare