- Vältige enda taga kolonne. Kui on juba kolm autot, võtke sobilikus kohas tee äärde ja laske kolonn mööda, saate ise kindlamini-ohutumalt edasi sõita.

- Sõitke alati, eriti kurvides, oma tähistatud või mõttelisel osal teel. Kui lõikate kurvi ja ootamatult tuleb sõiduk vastu, on peaaegu võimatu avariid vältida ehk tagasi oma sõiduritta sõita.

- Sõitke võimalikult sõidutee paremas ääres: 1) et vastusõitjal oleks eksimuse korral rohkem ruumi üle telgjoone kaldumisel (eriti talvel); 2) märja ilmaga pritsib pori ja vastutulev auto kriimustab (mikrokriimustustega) palju vähem teie auto esiklaasi ja keret; 3) on nakkavus puhtama asfaldi tõttu ja seetõttu ka juhitavus tunduvalt parem; 4) tagant möödasõitjad mööduvad ohutumalt.

- Reguleerige tuled, et ei pimestaks vastusõitjat. Kui vastusõitja pimestatuna teile otsa sõidab, võib teil ju õigus olla, aga invaliidina või kirstus pole selle õigusega enam midagi teha.

Head, ohutut ja mõistusega sõitu kõigile!

NB! Roolis kaasliiklejaid sõimav-kiruv juht on reeglina ise kehv sõitja, head sõitjat teiste kiirustamised ja nõelumised ei sega.