Poebuss tuleb esmaspäeval, kasutatud riiete buss teisipäeval, raamatukogubuss kolmapäeval, tarbekaubabuss neljapäeval ja pangabuss reedel. Talvel käis asulasse alles jäänud kooli ka suusabuss ja suvel kinobuss.

Räägitakse, et see pole veel kõik. Kuulda on, et varsti hakkab teisipäeviti ja neljapäeviti käima valla supibuss, üle nädala Interneti-buss arvutitega, kord kuus liikuv saun ning kui tellimusi on piisavalt, teeb külast pisut eemal elavate talunike juures oma tiiru liikuv tapamaja.

Vallamaja kadus lähikonnast suurvalla saabumisega ning algul käis vallavanem vanas majas veel kord nädalas istumas. Et temalt ka maade, metsade ja toetuste kohta palju küsiti, sõidab nüüd suurvallas liikuva graafiku alusel ringi ametnikebuss abivallavanema, sotsiaaltöötaja, maakorraldaja ja metsanõunikuga.

Valimiste ajal sõidavad bussidega ja nende järel kaasa rõõmsameelsed poliitikud, kes inimestele jutte räägivad ja laulavad, pliiatseid ning helkureid annavad. Sel ajal ei hakka teatribuss tulemagi, rahval meelelahutust niigi käes.

Kuid seegi pole veel kõik. Tehnika areng ja äärealadelt teenuste eemale kandumine annab lootust, et ühel päeval õnnestub kõik maainimesed ühe bussireisiga kord kuus ülisuurde neljarattalisse kokku pakkida, suuremasse linna viia ja korraga ära teenindada. Siis tehakse sellest tõsieluseriaal ning näidatakse ka mujal maailmas filmi, kuidas e-riigist sai b-riik.