2) Ole velotakso juht. Velotaksod on uus moetrend Berliinis ja ka New Yorgis. Moodsamad velotaksod on väikese abimootoriga jalgrattad, mis võimaldavad ühel taksojuhil teenindada senisest enam kliente. Iga velotakso kasutaja annab oma panuse aeglasemate linnade tekkesse ja tervema keskkonna nimel.

3) Ole aiaguru. Orgaaniline toit läheb järjest enam moodi. Linnainimesed tahavad tervislikku toitu ja on nõus selle eest ka rohkem maksma. Tee oma isiklik kaubaring, ole köögiviljapoodnik või edumeelne mahetalunik. Võid hakata ka iluaednikuks ning panustada „rohelistele“ taimekasvatusmeetoditele.

4) Leia oma nišš roheliste veebilehtede hulgas. Tee isiklik roheline otsingumootor või inforikas veebileht, mis annab sulle liikumisvabaduse ja toob piisavalt sisse, et ära elada. Nii saad jagada rohelist maailmavaadet küsides selle eest kenakese kopika.

5) Ole kodutehnika tohter. Tee oma isiklik tehnika parandamise koht. Murra inimeste arusaamu asjade kasutamise osas. Kui tehnika katki läheb, siis ei pea seda ära viskama ja uut ostma. Paljusid asju saab parandada ning edukalt edasi kasutada. Nii vähendaksid ressursside raiskamist ja annaksid tehnikale uue elu.

Loe edasi siit.