Viljapõld

2. Su mänguväljak oli looduslikest materjalidest, mitte metallist. Milleks sulle sepistaud ronimisredelid, kui sa said ronida puude otsas, mängida peitust heinapallide vahel ja mängida kulli metsas.

3. Sinu jaoks on tuttav tunne bussi ootamine tunde ja tunde. Muidugi, kui see buss sinu kodukülla üldse sõitiski. Igal juhul oli kindlam linnasõit naabrimehega kokku leppida ja lühemad vahemaad katsid sa jalgrattaga.

4. Sa eelistad sõnnikulõhna ühistranspordis sõitvate inimeste lõhnale. Tõsiselt, olete te kunagi pidanud jagama transporti asotsiaaliga? Väetatud kesapõld või lehmalaut lõhnavad palju paremini.

5. Sa teed vahet nastikul ja rästikul. Mida te seal kiljute, kas te koolis ei õppinud, et rästikul on seljal sikk-sakk ja nastikul on kollased põsed?

Rästik

6. Keegi ei oska sulle aadressi järgi külla tulla. Mis Mäe talu? See küngas seal pole ju mingi mägi! Kus see kõver puu ongi, mille juurest vasakule tuleb keerata?

7. Poodlemine ei kuulu su sõnavarasse. Kui lähim toidupood asub 20 kilomeetri kaugusel, siis tuleb poeskäiku hoolega kavandada. Ja kui veel riideid ka on vaja, siis tuleb selleks terve päev varuda ning lisaks veel mõned asjatoimetused linnas samale päevale sättida.

8. Sinu arust on loomulik, kui võõrad sulle külavahel vastu tulles tere ütlevad. Vastupidi, kui nad sulle tere ei ütle, on see veider.

9. Sa ei saa aru, et kellelgi pole kodus loomi. Mis tähendab, et sul ei ole kodus koera? Kas ta ei saa su lammastega läbi? Ah lambaid ka ei ole, aga mõni kana ikka siblib ringi? Ei? Miks ometi?

Sae Talu

10. Sinu põhiline riietus on kummikud ja teksad. Kontsakingad ja kleidid? Nendega on ju ebamugav kõndida.