“Mõtlesin välja just uue sotsiaalkriitilise ja kõige elulisema jagamismajanduse põhise kaalukaotusmängu. See ei ole dieet, see ei tähenda loobumisi, see pole ime, vaid tähendab hoopis tegutsemist ja rõõmu elust endast ning inimestest meie ümber,” jätkab ta ning selgitab, et üksi rahmimine on väheefektiivne ja igav.

Nii kutsubki ta inimesi, kes elust ja toitumisest ja seksapiilsusest ja kehakultuurist midagigi teavad talle appi tulema.

“Oma 37. sünnipäevaks pean ma kaaluma 37 kilogrammi vähem ja sina oledki nüüdsest minu mentor, julgustaja, motiveerija ja karm, aga alati aus ja otsekohene kriitik, kes oskab tõugata tegudele ja teha vajadusel ka lohutuspai. Tule, ja tõesta end!”

Süsteem on lihtne: kaasa kaalukaotaja oma aktiivsetesse tegevustesse ning võida 10-punktiline kupong. Tee midagi uskumatult tulemuslikku ja motiveerivat, üllatuslikult toredat, millele ei saa vastata ei “pole aega” ega “ei viitsi“ — ja saad 50-punktilise kupongi või kaks.

Libastud koos Rainiga või üksi, jätad ta kreemikoogiga omapäi, kutsud ta trenni asemel teleka ette molutama, saad miinus sajapunktilise kupongi.

See inimene, kes saab 20. juuliks täis 1000 mängupunkti, saabki 1000 eurot pihku. Nii lihtne see ongi — kogukonnatunne, sõprus, ausus, teineteise jaoks olemas olemine, keha vormimine, maailma muutmine.

Kõik, kes arvavad, et saavad selle tööga hakkama, kirjutage Rainile Facebooki. Arvestama peab, et restoranipidamisest Rain dieedi ajal ei loobu ja punast veini joob ka edasi.

1000 eurot on tore motivaator, aga selle juures olev tärn viitab võimalusele, et üleskutse tingimused võivad igal hetkel muutuda. Ent vahet pole, eurokuhjast on iga kell teatavasti etem teadmine, et oled saanud sõpra tema püüdlustes aidata!