Ka teiste suuremate maanteede sõiduolud olid möödunud talvel üldhinnanguna head või väga head. Samas väiksemate maanteede sõiduolusid hinnatakse tunduvalt halvemaks (49% halb või väga halb, 38% hea või väga hea sõidukijuhtide rühma seisukohalt).

Väga halva hinnangu andnud vastajad peavad põhjuseks, et lumekoristusega alustatakse hilja, teed on rööpalised ja libedad, mistõttu liiklemine on raskendatud ja möödasõit ohtlik.

Analüüsides vastuseid parimate ja halvimate sõiduoludega maakonna kohta, selgus, et enamasti tuuakse nii positiivse kui negatiivse näitena välja kodumaakond või sellele lähedal asuv maakond.

Talvise teehoolduse operatiivsust (st kiiret tegutsemist lume sahkamisel ja libedustõrje tegemisel) peavad heaks või väga heaks 65% sõidukijuhtidest (2010 , aastal 66%). Tõenäoliselt oleneb hinnang osaliselt ka konkreetse talve iseloomust ja sajupäevade sagedusest.

Veoautojuhtide rühm hindas üldisi sõiduolusid ja talvise teehoolduse operatiivsust keskeltläbi kriitilisemalt kui sõidukijuhtide rühm.

2011-2012. aasta talviste sõiduoludega rahulolu uuring viidi läbi telefoniküsitlusena 05.-15. märtsil Eesti Uuringukeskuse OÜ projektimeeskonna poolt. Sihtrühmaks on sõidukijuhid vanuses 18-74 aastat. Vastajad valitakse juhilubasid omava elanikkonna esindusliku valimi alusel.