Balti jaama peosaalis pakuti nii jazzi kui jätsi
„Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul valmistasid Balbiino jäätisemeistrid eelkõige Eesti jäätisesõprade maitse-eelistusi arvestades kolme sorti jäätist, millest erilisim on kahtlemata kukekommitükkidega karamellijäätis. Balbiino vabariigi sünnipäeva valikus on aga ka traditsioonilisemaid maitseid nagu šokolaadijäätis šokolaaditükkidega ja vanillijäätis vanillitükkidega,“ rääkis Balbiino turundusdirektor Enel Kolk.
Jäätisehooaja avapeol esitleti ka 2016. aasta Eesti parimaks toiduaineks valitud Mango Smuutikese eeskujul valminud Vaarika Smuutikest ja Kookose-Sidruni Smuutikest.
Balbiino tooteportfelli Classic sarja lisandus sel hooajal ka kolm uut gurmeejäätist: pistaatsiajäätis pähklikrokandiga, šokolaadi-trühvlijäätis apelsinikonfitüüriga ja Pavlova jäätis sidrunikreemi ja maasikatükkidega. Gurmeejäätised sündisid koostöös Gourmet Club’i maitsete looja Imre Kosega.
Uued jäätised juhatasid sisse Lauri Liiv, Tanel Padar Blues Band ja Austriast pärit džässbänd Holler My Dear. Muusikalisi vahepalu pakkus Mihkel Mattisen.