Aivar Viidik etendust korraldavast MTÜst Hiiu ÖKO ütles, et helistatud on isegi Valgast ja uuritud, kas kuidagi saaks pileti, sest tahetakse tulla ainult „Mamma lugude“ pärast. Kolmapäevasel etenduselgi oli palju tulijaid mandrilt. Üks perekond Kuusalust ütles samuti, et tulidki Hiiumaale teatrisse.

„Meile väga meeldis, silmad on siiani naerust märjad,“ jäid nad nähtuga väga rahule. Samamoodi ütlevad ka „Mamma lugusid“ vaatamas käinud hiidlased, kes kohe, kui tükist juttu tuleb, ise ka uhkelt hiiu keelele üle lähevad.

Etenduses hiiu keele eripärasid selgitada aitav Järvi Kokla arvas, et menu tuleb sellest, et kõigil on olnud oma mamma, kelle Tabori pildikesed ja lood silme ette toovad.

Inimestelt ainult kiidusõnu saanud etenduse kohta oleks Mamma ise Tabori sõnul öelnud selgelt, et seal küll midagi vaadata pole!

„Mamma oleks öelnud, et seisad siin hoovi taga, no mis asja on siin vaadata! Mis asja on siin rääkida! Üks va tola inimene, 53 aastat vana, räägib vanast naisest! Keda selline asi huvitab,“ naeris Tabor.

Rohkem saab „Mamma lugudest“ ja sellest, mida seal siis vaadata või kuulata on, lugeda järgmise nädala Maalehest.