Esindatud oli ka Vormsi käsitööõlu, mis pakkus ka uudistoodet, ehk spetsiaalselt naistele mõeldud õlut „Naistekas“ ja ehe Seto õlu. Esindatud oli ka Lätlaste Valmiermuiža õlu, mida pruulitakse väikeses pruulikojas Valmieras. Suur huvi oli ka Jaapani õllede, mida esindas Biiru OÜ ja Una Cerveza Islandi ja inglise õllede vastu. Oktooberfesti ametlik õlu oli sel aastal aga Paulaner (Gnestok OÜ).

Õllehuvilised „vallutasid“ ühe leti teise järel, proovides ära erinevaid maitseid ja sorte, kaasa arvatud õlle nimega Delirium tremens. Oli mekitamist, matsutamist, luristamist, kulmude kergitamist, ninakirtsutamist ja üllatushõikeid.

Õhtu edenedes polnud enam Mooste Folgikojas vabu kohti ning saali toodi lisatoole. Rahvast olnud sealkandi inimeste sõnul palju rohkem, kui varasematel aastatel. Ja külalised polnud mitte niisama kohale tulnud, vaid otsinud välja uhked saksa rahvariided, sest tegemist oli ikkagi saksa peoga Eesti kuues ja pealegi pärjati parimaid kostüümikandjaid auhindadega. Rahvast lõbustasid Tartu ja Põlva puhkpilliorkestrid, Koore Harri ja Henrik Bänd, jt.

„Eesti õlledest sai ikka päris hea pildi ette…või siis tasku,“ kommenteeris üritust üks õllesõber muiates.